esrabia gizemgezer daha çok erken döner büyük ihtimalle benim kızımda 34 haftalıkken miydi neydi makat gelişti şimdi 37 yiZ dönmüş sağolsun 😊
Elfelf475 gizemgezer yeri daha geniş oluyormus yengem özele gitmişti hemen korkutup gelin sezaryen yapalım dediler başka doktora gitti döner dediler ve gerçekten bir hafta içinde dondu ve normal doğum yaptı O geleceği günü biliyor demekki 🤭
gizemgezer A_S_K benmde kafası midemde sizinki gibi aynı hayırlısı işe döner inşallah ilk doğumum bormaldi çünkü
A_S_K gizemgezer Benim ilk doğumum makat duruştan sezaryen oldu işte, ikincide o yüzden yine sezaryen olacak. ☺️
Kvsraykt gizemgezer 24 haftada öyleydi detaylıda söyledi sonra hiç sormadım doktorum 35 de artık aşağıya inmiş yüzünü göremeyeceğiz deyince anladım
Anesanne gizemgezer daha erken zaten dönmesi için. Doktorlar muayene notuna yazmak için pozisyonunu söylemek zorunda. Makat geliş veya baş geliş diye söylüyor sekreteri bilgisayara giriyor. Prosedür gereği yani.
Firdevss167 gizemgezer yok sezeryan oldu kendim de sezeryan istiyordum zaten ama makat geliş de sezeryan tercih ediliyor sanırım canım
prensimibeklerkenn gizemgezer 28e kadar makat gelişti 31 de baş geliş oldu dönsün die hiç birşey yapmadım kendiliğinden döndü🥰