Yasemiiin Kara1833 kızçem olucak inşallah 🥰 hazır kıyafetleri işte hastane çantası için bazı eksikler var onları tamamlayıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyince herşey bitecek inşallah 32.haftayı bulur hastane çantamın bitmesi 🥰 sizin cinsiyet ne hazırmı sizinkiler 🥰😌
Kara1833 Yasemiiin rabbim sağ salim kavuştursun inşallah benimki erkek bizim herşeyimz hazır hastane çantasını 32 haftada hazırlıycam ben erkenden hallettim agırlaşınca yaoamam diye 😂 üşengeçlikte diyebiliriz
Yasemiiin kubratopal35 yaa Allah bi avazda kurtarsın inşallah sağ sağlım kucağınza alın çok heycanlısındr şimdi🥰🥰
kubratopal35 Yasemiiin amin hepimizi inşallah 🤲 ikinci olduğu için ne nasıl olcak az çok tecrübeliyim ama yine tabiki heyecanım, korkum var 😶🌸
Gzey123 Yasemiiin sabaha kontrolüm var ilk gebeliğim olduğu için bilmiyo ru m ne dicek doktor. Gönlüm normal den yana ama bebeğim ve beni sıkıntıya sokacak risk olursa da doktorum ne derse kabul ederim yani.
Yasemiiin Gzey123 aynrn öyle nasıl gelmek isterlerse öyle gelsin bebişler. Ben tamamen normal doğumu yapabileceğimi sanmıyorum en ufak bişide yataklara düşüyorum çünkü o yüzden başından beri sezeryan diyorum ama baklaım nasip neyse o olsun 😌
Gzey123 Yasemiiin aynn canım bebiş lerimizin sağlığı ve bizim için hangisi hayırlısı olacaksa o olsun inşaallah 😊 hastane çantanızı hazırladınız mı ya ben erken daha diyorum ablamgil ne olur ne olmaz kenarda dursun hazırla dediler
Yasemiiin Gzey123 ufak tefek eksiklerimiz var yıkayıp ütülicem derken 32.haftayı bulur benim😊 ne olur ne olmaz hazırlayalım çantayı zararı yok dursun bi kenarda hem insan ağırlaştıkca bişi yapası gelmiyor ya😐😊
Gzey123 Yasemiiin evet ya hele bi de sıcak iice mahvediyo insanı😊 ben de ufaktan yıkayıp ütüleme ye başlım o zamn eksiğimiz kalmadı sayılır 😊
Kara1833 Yasemiiin 32 hafta içinde hazırlıycam inşallah yoksa ben erteler erteler doğum zamanına kadar giderim 😂😂😂
EgeAlya 29 haftalık olduk bu gece Allaha şükür🤲🏻 Bebek nasıl o kadar merak ediyorum ki keşke görebilseydim ultrason cihazım olsaydı en son gittiğim doktor gıcık çıktı bebeği göstermemişti de en son 2 ay önce gördüm yüzünü 😊
Esmila Kara1833 daha hiç birşey almadık inşallah bu haftadan sonra alıcam eşim yurt dışındaydı cinsiyeti kız sizin hazırmı sizin bebiş kız.mı erkek mi 💕
Kara1833 Esmila yavaş yavaş yaparsın ya ben aceleciyim galiba herşeyi hazır bi tek hastane çantası kaldı onuda 32 haftanın içinde hazırlayacagım bizimki erkek 💙😁