AnnesiyimM53 Bebeğim 27 haftalık bugün aşırı sancıdan doktora gittim normalde iki hafta gerilemesi vardı 3 haftaya çıktı başına gelen varmı nasıl normale döner çok ağladım çok üzüldüm ne olur yardım edin
Rumrumrum AnnesiyimM53 canımm hiç sıkma canını belliki minnak bi bebiş olacak . Benim ablama bebeğin kafası çok büyük çok büyük diyip durdular çok üzüldü ağladı sıkıntı var diye ama çocuk bi doğdu koca kafa aynı babasına benziyor babasınında kafa yapısı aynı yani diyeceğim şu ki bebeğin gelişimi genetiktir eğer anne baba minyonsa büyük bir bebek beklenmez zaten umarım hiç bir sıkıntı çıkmaz sapa sağlam doğar
Kucukmucize AnnesiyimM53 canım benimde 2 hafta geri çıkıyordu kilosu.Kilo mu sizinde her gün kahvaltıda yumurta kaşar peyniri yedim yoğurt,ceviz,badem,et,kuru bakliyat,muz tüket inşalah normale döner
Milkshakee AnnesiyimM53 doktorunuz ne dedi bu duruma? Ne yapmanız gerekiyormuş nasıl düzelir mis vitamin takviye vs vermedi mi?
AnnesiyimM53 Kucukmucize ben 1.67 eşim 1 74 fazla da minyon sayılmayız gelişim geriliğinin git gide artması beni çok üzdü 😭😭😭
NehirGamze AnnesiyimM53 Canım üzülme bende 1 hafta önce doktora gittim karın çevresinde 2 haftalık gerilik vardı 1 hafta sonra muayene gidicem inşallah düzelmiştir benimkide
Kucukmucize AnnesiyimM53 yakaladık canım bizim kilo idi ama o kadar düzgün beslendim ki ne varsa ona yarayacak yedim
AnnesiyimM53 Kucukmucize hiç birşey demedi sadece normalde ayda bir gelin derler ya sen 2 hafta da bir gel dedi doktor
Pembepanterr AnnesiyimM53 yaparlar canım benimde 33 haftalıktı 31 görünüyordu detaylıya girdim bebeği besleyen damarın birinde çentik oluşmuş mesela ondan öyleymiş belki bir ilaç falan başlatır
Kucukmucize AnnesiyimM53 yumurta kaşar peyniri ceviz badem et kuru bakliyat tavuk et suyu haşla çorbalara bulgur pilavına koy et ağırlıklı tüket biraz
Kucukmucize AnnesiyimM53 anladım canım başka bi doktora git istiyorsan insan üzülüyor vs anlıyorum benimde öyle oldu