Cerenvebebisi Ufuk maşallah bizde 25+1 ama doktorumuz kasim25 falan dedi doğum için siz bizden daha buyuksunuz nasıl oluyor anlamadım ☺️ bu arada sağlıkla kucaklayin inşallah
Esrakl1 Fatmakara97 aa ne güzel. Evet büyüdü. Ben 10 kilo aldım birde :) ama normal kilomun cok altındaydım. Hamile kaldıktan sonra yemem düzeldi😀 benim ki kız sizin ki ? 😀
Fatmakara97 Esrakl1 yaaa ne güzel benimkide kız 🥰 benimde karnım çıktı 58kiloydum şuan 59um 🤣 alamadım daha
sarptunamiz kubrafstkci normal doğumda en fazla 1 gün acı çekeriz sezaryande ucu açık. Allah her şeyi planlamış doğuma göre vücudumuz değişiyor rahat olun tadını çıkarın 😇
mutlugebeee Ufuk ben tam 26′yım 1 Aralık görünüyor son tarih o günede kalmaz diye düşünüyorum kasım’da gelir😂 sizin hele hiç kalmaz aralığa😂
Ufuk mutlugebeee Valla belli olmaz herhalde ama aralığının 3 gosteriyo nasip kısmet sağ salim kucamiza almayı nasip etsin rabbim hepimizin
Komorebi Merhaba biz de 22+3 olduk bugün oğlumla. 😊🌼 Aralık 24 görünüyor doğum inşallah hayırlısıyla bekler o kadar 🤗 ilk bebeğim erken doğdu kaybettim. Şimdi serklajlıyım. Vaktinde sağlıkla doğurmam için dua eder misiniz 🤲🏻🌹
Cnsymn kubrafstkci merhaba 25+0 benimde ilk hamileliğim. Bir yandan telaşlı geçiyor bir yandan da heycanla bekleyiş sürüyor 🌸
Didemmmmm kubrafstkci 1 ay uzun süre oluyor cidden özleniyor 🥰 rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
A_S_K kubrafstkci 22 haftalığız. Aralık ortası bekliyorum. 2. Gebelik sezaryen olacak. O yüzden sonu beklemeyiz. 🙈
Prlpn8286 Nurklc38 inşallah 🙏🏻 babasına çekecek belli ki doktorda bacak boyu uzun ince uzun bir bebek olacak dedi. Kuduruk bir kızçe bekliyoruz ❤️
Prlpn8286 Nurklc38 Öyle görünüyor 😆 valla 652 grcık haliyle bazen karnımı yırtıp çıkacakmış gibi hissediyorum 😂