kubrafstkci Nurklc38 banada cabk geçiyor korktugm icin galiba😄😄😄 bazende agrm szm oluyo sıkılıyorum doguraym artj yaa diyorm😄😄😄
Nurklc38 kubrafstkci bana geçmiyor ya Allahaa şükür çok rahat bi hamilelik geçiyorum şu an ilk başta da ne midem bulandı ne başka birşy kolay geçti bana sadece sırt ağrılarım çok oluyor
cinardefnemoms kubrafstkci ya öyle çokda zor değil yapı meselesi birazda kimisi gık demeden çıkarıyo çocuğu 😂
bebegimizibekliyoruz1 hdyogz ayy benin sağ göğüs kafesimin altına bıçak girip çıkıyor resmen 🤦🏻♀️ bi de tansiyon sıkıntısı oldu bende onla uğraşıyorum siz nasılsınız
hdyogz bebegimizibekliyoruz1 çok geçmiş olsun 🤲🏻 bende de hala mide bulantısı var geçmemiş😖 karın ve bel ağrısı oluyor öyle işte
Betulbayar32_ kubrafstkci aaa aynıyız canım benim benimde doktorum Aralık 10 dedi bende çok heyecanlıyım ilk gebelik ilk çocuk inşallah bütün anneler sağ Salim elimize alırız yavrularımızi❤️😍
Busra_Yildiz bebegimizibekliyoruz1 bende 21+5 im 🤗 aklımdaki tek düşünce bikaç gün dişimi sıkıp Ocakta doğurabilir miyim 😂 cinsiyet ne sizin bebişin 🌸
bebegimizibekliyoruz1 hdyogz ben hiç mide bulantısı falan çekmedim her hamilelik kendine özel sıkıntısı mutluluğu 😊
Annesininbitanesi1 missengineer aramızda 1 gün var desene sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı 🙏☺️
Prlpn8286 Nurklc38 benimde 4′teydi ama sabah aç karnına yapıyorlar ya açlıkda bakmak için ama demekki öylede bakılıyor zalım doktor bana neden yapmadı acaba 😆 ohhh maşallah senin minnak iyiymiş benimki çelimsiz 😂 bakamiyor kendine demekki.
hazaltolga1 kubrafstkci 25+4 haftalığım bende kız bebek bekliyorum 🌸💖 tahmini doğum 3 aralık son adet tarihine göre ama aralığa kalmaz diye düşünüyorum ☺️
Esrakl1 Fatmakara97 aa ne güzel. Evet büyüdü. Ben 10 kilo aldım birde :) ama normal kilomun cok altındaydım. Hamile kaldıktan sonra yemem düzeldi😀 benim ki kız sizin ki ? 😀
Prlpn8286 Nurklc38 inşallah 🙏🏻 babasına çekecek belli ki doktorda bacak boyu uzun ince uzun bir bebek olacak dedi. Kuduruk bir kızçe bekliyoruz ❤️