Leylaakcay Kızlar test yaptırmaya gitceğim eşim Diyo hamilelere test yapıyorlar mı Bi sıkıntı olur mu acabaa
Senadalmiss Leylaakcay 21inde gittim acile test olmak istiyorum dedim direkt barkod verdi covid poli. Form vardı kendimiz doldurup test alanına gidiyoruz kimse bişey demiyo olabilirsiniz olamazsınız gibi
Pakizeninmelegi Direk test yapiyolar hamile misin diye soran olmadı bana hic bisey de demedim şu etki var felan diye az bisey burun acıyor başka biwey yok Leylaakcay
Leylaakcay @Dilekcnkn yapmadılar test 😔 7 ila 14 gün, geçmesi lazımmış Bi belirti olması için durumu izah, ettik olmadı 😔
Nghnyr Leylaakcay ne için test yaptırmak istediniz? Bende yaptıracağım negatife döndüğümü öğrenmek için. Duruma göre tetanoz aşısı olmam gerekiyor da
Minigim24 Nghnyr bende bu yüzden yaptırmak istiyorum doktor kontrolüm var gidemiyorum ama yaparlar mı test bilmiyorum yarın deneyeceğim şansımı
Leylaakcay @Nghnyr 3 gün peş pese kaynanam gildeydik. Dün de kaynım baya kötü oldu bütün belirtileri vardı ama kaynanam da klima dan dır, dedi. Bütün belirtileri oldugu için direk test yapmışlar. Sabaha karşı da covid oldugunu öğrendi. Tedbir amaclı test olmak istedik ama yapmadılar 😔 @Nghnyr
Nghnyr Leylaakcay ah ah işte sistem. Belirti olmayınca yapmıyolar malesef. Kafanızdan belirti uydursaydınız keşke. Siz genede önlem amaçlı beslenmenize dikkat edin. Kuluçka döneminde olabilir. Aşınız var mıydı?
Senadalmiss Leylaakcay hamileyim kemiklerim ağrıyo temaslıyım deseydiniz. Kaynınızın testi çıktı mı ? Pozitifse söyleyin sizi temaslı yazsınlar fikyasyon ekibi gelip test yaparlar inşallah
Nghnyr Minigim24 bakalım ben 10 gün olsun yaptıracagım yapmayız derlerse katarım ortalığı birbirine napayım 😂
Leylaakcay @Nghnyr yanlış sonuç verir diye bişey diyemedik yok aşı olmadım her gittiğim de doktora sorayım dedim unuttum hep 😔
shinemuu Leylaakcay Benim testim pozitif çıktı eşimde belirti yoktu o da boğazım ağrıyor diyerek yaptırdı. Yoksa yapmıyorlar kesinlikle. Onun testi negatif çıktı. Sadece alınan örneğe bakarak sonuç belirliyorlar zaten. Sizin söylediğiniz belirtilerin sonuca bir etkisi olmuyor.
Minigim24 Leylaakcay temaslıyız yerine belirtiniz olduğunu söyleseydiniz yaparlardı bende temaslıydım ilk gittiğimde belirtim yoktu ama var dedim yaptılar pozitif çıktım akşamında kötüledim berlitim cıktı
Leylaakcay @Senadalmiss kaynımın testi sabaha karşı çıktı akşam da eve gitmişler hastaneden. yanlış sonuç çıkar diye kendimi tehlikeye atmak, istemedim beklicem, artık 7 ila 14 gün Bi belirti falan olursa tekrar gitceğim 😔