Birmelekannesi_38 Bugün 50 Gr şeker yüklemesi yaptırdim 1 sattlik sonuç 146 cokmu yüksek doktor 100luk de istedi ama yaptırmak istemiyorum bide sabah kahvaltı yapıp gitmiştim patates kızartması yemiştim o nişasta onun da etkisi olmusmudur acaba
Deletedmom_5 Birmelekannesi_38 Seker yükleme testine en az 9 saat aclıkla gidilmesi yanlıs cıkar sonuclar
Merveeeeekurt Birmelekannesi_38 yani bide patates kızartması yiyip mi gittiniz Allah iyiliğinizi versin 😂
Minnosanne06 Birmelekannesi_38 tabiki etkisi olur. Ve gebelikte ilk 1 saatte ölçülen şeker değeri maksimum 140dir. Garantiye alın ikinci testi de yaptırın derim ben
Sogancik Birmelekannesi_38 Valla canım ben bu teste güvenemezdim. Kesinlikle aç gidilmesi söyleniyor. Şimdi kahvaltıyi iyi yapmışsın. Sonuçta bünye aç değil. Aç bünyeye o sıvı girmiyor 🙁
DerinMavii Benim 75 gr yüklemeye 120 çıkmıştı siz zaten baştan yanlış yapmışsınız, neden aç karnına gitmediniz ki
Birmelekannesi_38 DerinMavii doktora söyledim ama bişey olmaz dediler kahvaltı yaptiktan 3 saat sonra içtim glukozu aç gitseydim bu kadar çıkmazdı galiba
Deletedmom_5 Birmelekannesi_38 bence siz kendi doktorunuzu bildigilendirin tok gittim diye bosuna ilac falan verir sonra
Birmelekannesi_38 Merveeeeekurt Aslında hep aç giderim kan falan alırlarsa diye geçen ay hastaneden gelirken otobüste bayıldım ve eşime hazırlamıştım kahvaltıyı oda zorla yedirdi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Merveeeeekurt Birmelekannesi_38 yok ama olmamış testiniz hem kızartma hem patates illaki ekmek de yemişsinizdir. O glikoz testi sağlıklı sonuç vermez ki. Ben sıcakta gebermiştim yine de aç aç bekledim her saat başı.Yani gazozu içtikten sonra da 2. Saat ölçüme kadar birşey yiyip içemiyorsunuz. 🤭
Minnosanne06 Birmelekannesi_38 bence keşke demektense yaptırın gebelik şekeri sonuçta doğumla giden birşey ama en azından doğuma kadar çıkarsa da önlemini almış olursunuz. Bakın ben tip2 diyabetim
Sogancik Birmelekannesi_38 yani şimdi biz bu testi yaparken saat 10 dam sonra aç kaldık canım siviyi içene kadar. Öyle olması gerekiyormuş. Sen kahvaltı yaptın ya onu dedim. Azıcık toktun🤭
matildaaa Ben kaçlık glikoz içtim bilmiyorum. Aç gittim. 74-172-93 doktor iyi dedi. Ama burda okuduklarıma göre yüksek mi yoksa 🙁
Pinar17 matildaaa mg göre farklı oluyor. 75 mgdir belki onda sınır 180. Yüksek olsa doktorunuz söyler hiç endişelenmeyin 😊
Birmelekannesi_38 Sogancik Hmm anladım canım aç olmak gerekiyosa niye aldılar benden bunlar salak mı 🤣
Almi4134 Birmelekannesi_38 valls cok yüksek çıkmamış benim seker azicik patatesle bile 180 cikiyor :) bir de patates yemişsiniz yani😁
Birmelekannesi_38 Almi4134 Aynen bende çok fazla olduğunu düşünmüyorum bebeğim 1 kilo 90 Gr ve suyu normal şükürler olsun 💙
Esmakorkmaz Birmelekannesi_38 aç gitmeniz gerekir çıkan sonuç çok yanıltıcı çıkmıştır büyük ihtimal. 1 gece önceden yeme içmeyi kesmeniz gerekli su dışında bir şey içme demişti doktorum. Öyle yapıp gittim. 75 mg yükleme yapıldı, açlık tokluk ölçtüler şükür bir sorun çıkmadı değerlerim iyiydi.