Sedaaaa2 kelebekimm bende yapmak istiyrm ufak bişey ama eşiminde görmesini isterim yanı sonucta özel bi anda artk derim girmeden görursenız cıkarken bana soyler misiniz die napaym 😂
kelebekimm Sedaaaa2 bence de oyle yap. Gorurse cinsiyetini kagida yazip versin. Ailem de sehir disindan gelecekti. Hep beraber balon patlayip ogreniriz demistik ama doktorum sagolsun suya dusurdu hayalimizi.
marbling10 Sedaaaa2 12 de öğrendim ama 16 da diğer cinsiyeti söyledi :D 12 de öğrendiğinize çok güvenmeyin
Sedaaaa2 whitedream maşallah taramada ne yapıyorlar yarın ona yaptırcakmısız bi de bilmiyorum ben ikili taramaymış
whitedream Sedaaaa2 ultrasonla baktı doktorum aynı gün kan verdim. ikisini karsilastiriyolarmış sonuçları 1 hafta sonra çıktıydı sadece ihtimal veriyolar işte bi rahatsızlık varmı diye
Ftmtrk Sedaaaa2 11+3 falandı doktorum kıza benziyor dedi o zamandan beri değişmedi özel hastanede bu zamanlarda öğreniliyor genelde de doğru çıkıyor inşallah gönlünde ki gibi olur 🥰
Sedaaaa2 Ftmtrk ay inşallah inşallah zamanda gecmez ki vallahi ama ben doktoruma 8 haftalıkken gittigimde sordum cınsıyet ne zaman belli olur die 16 da dedi inşallah söylerde bende zaman gecirecek aktıvıteler bulurum da kendime hazırlık yaparım valla
Ayse32 Sedaaaa2 12+3 te öğrendik canım biraz cihaz biraz doktor tecrübesi biraz da bebişle ilgili inşallah gösterir 😊😊
Sedaaaa2 Ayse32 hastane falan yeni doktorda 50 yıllık doktor tecrübeside var maşallahda inşallah bebiş gösterir basladım arastrmaya valla vıdeolara bakıyorum demese bile ben anlar mıyım die 😂😂😂
Ftmtrk Sedaaaa2 aman sen yine de erken davranma 16 da kesinlesme oluyor ondan öncesi benzetme oluyor işte ama içime benim hep kız diye doğmuştu eşime sordum o da kız diyordu insan biraz da hissediyor ☺️
Sedaaaa2 milayerli ya cihaz falan yenı saolsn kalp atısında bile bak su atan kalbi su kafası falan die ince ince gosterdi hatta ama acayıp heycanlandım vallahi ilk ya bi de 😂
Ayse32 Sedaaaa2 alttan bacak arasını gösterirse cok net anlarsın canım cünkü 12. Haftada baya net görünüyor ama yandan bakarsa burda tahmin edip tahmini tutan cok arkadaş var onlara sorarsın sen ultrasona girmeden çikolata ya da vişne suyu iç az hareketlensin bebiş 😊😊
Lulikli Ben de cumartesi gidicem camım 11+5 inşallah gösterir 🤩🤩 çikolata ve vişne suyu diyolar girmeden önce tüketin diye sen de yap ne çıkar sonuçta denemesi bedava😅
Hilooo Sedaaaa2 bende 13 haftalığım ikili tarama testi oldum doktor kız tahminde bulundu belki sizdede bir tahminde bulunur yada doktorunuz direkmen söyler🥰
Sedaaaa2 Hilooo ay inşallah bu tarama nasıl oluyor yarın ona gircekmısım galiba napıyorlar hiç bilmiyrm