Sedaaaa2 Yarın tam 12 haftalık oluyoruz randevu aldık bi umutla gözukur mu dıyorum ama özele gidiyoruz zaten sizce söyler mi
Aslhn12 Sedaaaa2 özelde net şekilde belliyse ve gösterirse söyleyebilir canım. Develtte 16 hatta 18 haftadan önce söylemiyorlar. Özel olduğu için bir ihtimal söyleyebilir💐
Ayseceferli Sedaaaa2 ben 12 ci haftamda oyrendim ama ben turkiyede yasamiyorum azerbaycanda dovlet hastanesinde soylediler cinsiyyetini suan 5 ayligiz ve halada erkek yani kesin bilgi🤭
2-prensesannesiii Sedaaaa2 12. Haftada kizlarimin cinsiyetini öğrendim . Doktora girmeden çikolata yedim hemen gösterdi 😂
Sedaaaa2 Aslhn12 devlet hiç söylemıyor ki arkadaslarım hiç ögrenemedi cinsiyet için özele gittiler hep ay inşallah ya asırı heycanlyım 🥰
Kkbbra Aslhn12 Özele gidiyorum 18 haftama giricem hala ögrenemedim tamamen bebeğin pozisyonuyla ilgili 😬
Sedaaaa2 cidolila zaten içime kız doguyordu herkes kız doguyorsa erkektir dedi büyük ihtimalle bende artk erkege yöneldim ay göstersede şöle başlasam bişeyler yapmaya valla 😂
Sedaaaa2 Ayseceferli ankarada devlet hiç söylemez ki ama özel die umudum var inşallah banada soylerler maşallah sag saglim kucagımıza alalm inşallah 🥰
Turankefli06 Ayseceferli Mende AZERBAYCANLIYAM canim ama turkiyede yaşayiram 13 haftamda getdim arxasi dönükdü görmedi birde bir şey soruşum doğumdan sonra korset deyiller geymelisen burdakilarin bezi şeylerini anlamiram bizim ordaki korsetlerden qizlar bel inceltmekçün geyire
_mormenekse Sedaaaa2 aynı şeyleri yaşadım arkadaşım içime kız doğuyor dedim yok erkektir dediler 12.haftada doktorum tahminim kiz ama 15.haftada net söylerim dedi dedigide oldu kızım olacak Allah’ın izni ile 😍🙏 sağlıklı olsunlar yeterki 😍
Sedaaaa2 2-prensesannesiii ben cıkolata yiyince yumru gibi oluyor sol kasıgımda acaba sevmedıgınden mi kaynaklı ki yerim bende işe yarıyorsa o an valla
Umay21 Sedaaaa2 ben 12 haftalıkken öğrendim ama 16 haftaya kadar kesin demiyorlar ama genel de değişmiyor birde gitmeden önce çikolata ye canım ben böyle yapmıştım ☺️
Sedaaaa2 Umay21 ya ben bi kere canım cektı cıkolata yedim evde sol kasıgımda yumru gibi cıktı dedim herhalde dokundu yemedim ama bi parça atarım o an 😂
Umay21 Sedaaaa2 genel de çikolatayı çok severlermiş ama bilemedim canım bi dene istersen hem aynısı olursa doktorunu sormuş olursun ☺️
mrveknblt Sedaaaa2 12+4′de erkek olduğunu öğrendik, değişmedi.. Bebeğin pozisyonu, cihaz kalitesi ve doktor tecrübesine göre belli olur 🤗
kelebekimm Sedaaaa2 vala bn cinsiyet partisi yapacaktim. Soylemeye firsat kalmadan kiza benziyor dedi. Esimle kalakaldik oyle. 12. Hafta da belli olmasi da sasirtti bizi. Yani biz istemeden ogrenmis olduk 😂😂😂
Sedaaaa2 kelebekimm bende yapmak istiyrm ufak bişey ama eşiminde görmesini isterim yanı sonucta özel bi anda artk derim girmeden görursenız cıkarken bana soyler misiniz die napaym 😂