Seliner Bbcln2913 doktor çatın uygun dedi. Ama bana bebek kanala inmezse suni vermem anlamı yok çünkü işe yaramaz boşa ağrı çektiğinle kalırsın demişti. Şimdi kavuştunuz yavrunuza sağ salim değil mi? 🙏🏼 Darısı başımıza
Seliner mbtrnn o ne demek öyle yahu. Valla bizim etrafımızı sarmışlar belli ama en büyük duam çocuklarımızın etrafında inşallah böyle düşünen insanlar olmaz. Ya da düşünse de kendine saklasın yani. Bu ailem bile olsa söylerim bunu. Yıpratmaktan başka bi şeye yaramıyor çünkü…
mbtrnn Seliner kayınvalidem ise 4 çocuk doğurmamışçasına bel ağrılarıma ve bulantıma neden acaba normal miymiş doktora sorsaydın demişti🙄 sonra öğrendimki diğer oğlunun eşi 9 ay çekmiş yani gayet de şahit olduğu şeylermiş 🤦🏼♀️Söylemekte bi yere kadar ben ciddiye almamaya çalışıyorum artık yazık üzülüyorum hallerine
Seliner Nrokc çok teşekkür ederim. Açmadım valla kaç gündür. Biraz annem ve eşim uğraşmak zorunda kaldı. Hep onları aramışlar bana ulaşamayınca. Aman olsun o kadar şurda sayılı hamiş günlerim ☺️ Desteğiniz için teşekkürler 🌸
Ek66 38+2 deyim benim kızımda kanala inmemiş, doktor kasılmalarla inebiliyor dedi. Bende evde pilates topuydu yogaydı bişeyler yapıyorum umarım işe yarar, yoga hocam secde pozisyonunu çok tavsiye etti
Seliner Ek66 daha vaktiniz var kanala inmesi için ama çok iyi yapıyorsunuz. Sadece stres olmamaya çalışın lütfen. Beni her şeyden çok yaptığım stres yordu. Merdiven inip çıkın ben akşamları apartman içinde 3-4 kere inip çıkıyorum. Ama en çok gezince yürüyorum onu fark ettim. Yabi yürüyüş amaçlı çıkınca sıkılıyorum aklım hep yaptığım şeyde oluyo ama geçen dediğim gibi avm ye bıraktı eşim zaman nası geçti anlamadım inanın. 3 bin adımı zor atan ben gün sonunda 12 bin adım atmışım şaştım kaldım.
Seliner kivirciginannesi sağlıkla gelsin de ne zaman geldiği inanın önemsiz. Bana deseler ki bu hamilelik 1 ay 3 ay neyse daha sürücek bu da normal bebeğin sağlığını etkilemez deseler ben taşırım beklerim hiç sorun değil. Ama dediğiniz gibi içimde kalacak değil. Plasentanın da bi gücü var. Bebeğimin aldığı destek yeterli gelmezse, kakasını yaparsa vs vs hepsini düşününce insan son dakikalarda stres yapıyor…
Seliner kivirciginannesi inmiş çok şükür ama stres yapmamak gerek çok haklısınız. Maalesef ben kendime yenik düşmüştüm.😔
Rojdakoymen Seliner oy kuzum benim dualarım seninle herşey gönlünce olsun inşallah ağrısız acısız bir avazda doğur bebişini bizde güzel haberlerini bekliyoruz 🧿🤰