Güzel anneler bugün kontrolümüz vardı. Bebek kanala inmeye başlamış. Tam olarak ne işe yaramıştır bilemiyorum ama 1 haftada inmeyen bebek 3 günde inmiş oldu. Belki zamanı şimdi gelmiştir. Ben yine de naptığımı söylemek istedim. Çünkü bugün o güzel haberi alınca içim içime sığmadı. Dün 5 saatten fazla yürümüştüm. Bi avm ye attım kendimi hem avm hem ikea gezdim sırf yürümek için. Reyon bakarken de sallandım olduğum yerde. Hiç dümdüz durmadım. Ananas yedim rahim kasılmasına sebep oluyo diye okumuştum. Bi bütün ananası ayıptır söylemesi yedim. Meditasyon yaptım ve yaparken ağlamak geldi içimden. Tutmadım kendimi ağladım, kendimi rahatlattım iyice. 1 saatten fazla çömelerek oturdum. Yarısında yaylandım. Yine pilates topunda oturdum zıpladım. Kalça hareketleri yaptım dairesel çevirdim. Dört ayak pozisyonunda durun yer çekimini kullanmak için yazıyodu internette. 5-10 dk daöyle durmuşumdur. Aynı pozisyonda ilişkiye girdik eşimle. Sıcakta kalmış sandalyeye oturdum, sıcak su dolu küvete oturdum bekledim. Tabi çok çok sıcak değildi vücut ısısı civarında diyeyim. Ada çayını okumuştum bi yerden bi bardak içtim ama sonra detaylı bakınca içime sindiremedim yan etkilerinden korktum o yüzden onu doktora sormadan kullanmasın bence kimse. Tüm bunları bir gün içinde yaptım. Psikolojik olarak çok zorlandığımı söyleyebilirim. Terliyordum suyum geldi sanıyordum. Sürekli nişan geldi mi diye pedime bakıyordum. Önce mümkünse kimse kendini bu strese sokmasın çok anlamsız ama ben yaşadım malesef. Belki de hormonlardan bilemiyorum. Sürekli ağlamak geldi içimden. Bugün doktpra giderken bile hüngür hüngür ağladım. Sanırım artık sonlara doğru evlada duyulan özlem, biraz korku. Hepsi bi arada olunca beni çökertti :) sizler hiç yaşamayın inşallah hepinizin çok keyifli hamilelikleri olsun. Şimdi 2 gün sonraki randevumu bekliyorum. Doktor artık suni verebiliriz ama her şey yolunda müdahale etmeyelim biraz daha bekleyelim dedi. Eğer pazartesiye kadar doğurmamış olursam suniyle başlayacağız. Dua edin bana ♥️