Nagisss 27 haftalik hamileyim dün gece af edersiniz altımdaki ıslaklık nedeniyle kalktım ve acilin yolunu tuttum. Doktor alttan muayene etti akintin var fakat gelen birşey yok dedi ve bebeğimin başının ultrasonda bakınca aşağıda olduğunu söyledi döner dedi ve başka birşey demedi herhangi bir durum olur mu endişe ediyorum...
Damladuaa Nagisss benimde 29.haftamdan beri bebeğimin kafası aşağıda şuan 35+1 haftalığım giden gelen yokk 💕🐣🙏💕
ozlemnehir Icanım benimde bebeğimin başı aşağıdaydı 27.haftamdan beri korkma.. şuan 40+3üm hala doğuramadım sen düşün😊🌸
Gulyllu KymetKaplan yok asagıya dönük olmasında sıkıntı yok ama mesela benim ki hem Bas asağı hemde baya bi inmiş hafif açılmada başlıyor artık o zaman sıkıntı olabilir 35. Haftada dönmüş olması gerekiyor ama artık bu aralar döner bence bebeğiniz de
Gulyllu Benimde 27. Haftadan beri başı asağıda canım asapıya dönük olmasında sıkıntı yok eğer açılma vs yoksa onu takma kafana
Mercan89 Nagisss yok değil benim arkadaşımın en başından beri hep başı aşağıdaydı bir zararı yok bu durumun
ozlemnehir Nagisss tatlım bebek aşağıya inmediği sürece başaşağı durmasının herhangi bir problemi olmaz. Bu doğum pozisyonu yani bence kafana takma çünkü gerçekten kötü bişey değil. Bebek aşağı inmiş desen veya eşi aşağıda desen anlarım ama başaşağı diyosun gayet normall🌸
ebrarecem Bende 20 haftalık hamileyim dün öğrendim tersmiş takla atmış dedi doktor normal döner dedi ama tecrübeliler varsa ne gbi bi değişiklik hissediyorsunuz fazla ağrı tuvalet sorunu gbı
Nagisss ebrarecem ben tuvaletimi tam yapamıyorum hissine kapilmisstim. Bundan 2 gün önce çocuk Makat durusluydu başı yukarıda ayakları asagidaymis dün gece kafası aşağıda olduğunu öğrendim
Nagisss Mercan89 doktor vajinal muayene etti gelen herhangi birşey yok dedi . Döner dedi . Sadece akintin var dedi o kadar
Pinkmom Ohoo benimde 20 li haftalarımdan beri aşağıda 35 oldum bunda kötü birşey yok ki.İnan bana makat duruşu olması daha kötü.Mesela hiç kaburga ağrısı batması yaşamadım ben.Sık idrara çıkmamda olmadı.En rahat pozisyon bu hiç sıkıntı etme.Kanala girmediği sürece problem yok
Ntugba Nagisss canım benim 25. haftada bebeğin başı aşağıdaydı ve açılmam başlamıştı acil serklaj yapıldı 28. haftamda tekrar yukarıya döndü başı çok şükür allah'ım izniyle sağlıkla zamanında alalım hepimiz yavrularımızı
Nagisss Ntugba insAllah benim bebeğim de döner doktor alttan muayene yaptı gelen birşey yok dedi sadece akintin var dedi bebegin başı aşağıda fakat döner dedi