Asena17 Pembepanterr ayy cok sevindim küsmedigine valla kusura bakma alinganlik tutuyor arada tanisalim mi 🙈🙈😊
Pembepanterr Asena17 Ahah saçmalama kuzum küsmem tabikii olabiliyor bende senin kızacağın tarzda yazmısım zaten herşeyinde bi yazma şekli olur 🙄😃 sen bide bana dokunsan ağlarım herşeye ağlıyorum bu aralar saçma sapan tvde gördüğü şeylere diziye ağlar mı insan 😂
Deletedmom23234 Asena17 Yav Hahahaha😁😁😁 ilk gebelik Dimiii belli nasıl heyecanlısınıız ikinizde😍😍 3 4 aya kadar tekme bile hissedebilirsinnn inşallah🌸
Asena17 Pembepanterr yok artikk bide bana sor herseye aliniyorum esim artik konusmaya korkuyor normaldede alingan biriyim simdi hepten alingan oldum 😆😆😆
Asena17 Deletedmom23234 baya heyecan var 1 bucuk yil denedik olmadi hsg falan herseyi yaptirdim tam en son temmuzun 31 inde esim sperm testi verecekti ki 29 unda hamile oldugumu ogrendim cabukta gecmiyor gunler 😆😆
Deletedmom23234 Asena17 Ayyy🥺❤️ bizimde 2 sene aradan sonra olduuu❤️ aman boşver sende heveslendin farzet ki şuan bile tekme atıyor 😁😁😁😁
Pembepanterr Asena17 Bende 2 kat sinirde oldu eşim artık diyor zaten doktor söylemişti senin sinirlerin bozulmuş 😂
secoz Asena17 benim de ilk çocuk ilk heyecan bende yüz üstü uyuyunca ilk haftalarda eşim gelip çocuk seslendi eziliyormuş diyodu 😂😂😂😂 tabi fasülye kadar şey nesi ezilecek keşke yatsaymışım şimdi yatamıyorum 😂😂😂😂
Asena17 secoz hahah😄😄😄 ahh bu erkekler yokmu ben istedigim gibi yatiyom valla bazen diyom birsey olur mu acaba diye de agrim olmuyo kanama yok ne olcak diyom 😄😄😄
Asena17 Pembepanterr haha 😄 bide herseyi biliyolarmis gibi konusuyolar bazen sinir oluyom esime keske sizde hamile kalsaydiniz da gorseydim seni diyom
Nilosfirarda19 Asena17 o sizin aort damarınız, abdominal aort sesi ☺️ İlk bebek heyecanı bir başka oluyor farzedin ki bebeğinizin sesi ne olacak 💐💕
Pembepanterr Asena17 ahahah ben inşaAllah bigün hamile kalırsın da görürsün gününü anlarsın o zaman diyorum 😂😂😂😂
Asena17 Pembepanterr valla ya yasamadan anlamazlar bazen tepem atiyor agliyom midem yaniyo agliyom bulaniyo agliyom esim geliyo seviyo aglama askim diyo git diyom senin yuzunden oldu diyom guluyo 😄😄