Havvanure Asena17 eşin senin ve kendin arter atışını duymuş heyecandan muhtemelen canım 7 hafta için imkansız 🌺
Asena17 SerpilEsra kiz ne bilek ilk bebegimiz tecrube oldu bizede utandim ya eve gelsinde esimi dovecem dalga geciyor herkes 😁😁🙈🙈
Pembepanterr Asena17 Tamam,tabikii koyabilir sadece orayı dinlemesi lazım karnınızı değil ki dinlesede duyamaz sizde gülmüşsünüz bizde gülmüşüz espri kaldıramayacaksınız post açmayın değil mi 🎓
Asena17 Pembepanterr pek espiri gibi gelmedi ilk cocuk ilk tecrubeler sonucta dalga gecer gibi gulmussunuz olabilir yani boyle seyler gore gore ogrenicez sonucta
Minnakannesiii Asena17 doktorunuz nasıl böyle bişey söylemiştim şaşırdım doğrusu 🤭☺️ İmkansız gibi bişey kulak dayayıp duyması . Ama kalp atımı gibi atıyo ya karnımız onu kalp atışı sanmış olabilir eşiniz
Asena17 Minnakannesiii olabilir valla ne biliyim kuzum doktor da olabilir diyince bizde inandik neyse tecrube oldu olsundu sevindik ettik 😁😁😆
Kubbbraa Yaa bana kafayı kim taktı yorumlarım siliniyor sürekli spamlsyin beni olsun bitsin yazmıyim boşuna???
secoz Asena17 doktor dalga geçmiş olabilir mi 😂eşiniz bağırsak hareketlerini kalp atışı sanmış olabilir 😂😂😂😂 brnim sağlık ocağında bile cihazla zor duydu eve 😂
Asena17 secoz kizzz ne guluyon ne var bu kadar guluncek komik mii 😆😆 kalp atisi sandik napak ilk cocuk ilk heyecanlar iste tübe tübe 😆
Asena17 Pembepanterr gitme gel gel kizz gul ya aman bende guluyom sabahtan beri ah salak kafam niye inandiysam 😆😆😆
secoz Asena17 benim de ilk çocuk ilk heyecan bende yüz üstü uyuyunca ilk haftalarda eşim gelip çocuk seslendi eziliyormuş diyodu 😂😂😂😂 tabi fasülye kadar şey nesi ezilecek keşke yatsaymışım şimdi yatamıyorum 😂😂😂😂