E_e_k_11 Lulikli eğer iyi bir doktor bulursam öyle düşünüyorum ama etraftan pek kimse birşey söylemedi
Lulikli E_e_k_11 ben de pek bilmiyorum valla hiç oralara bakmadım ama doktorlar sitesinden yorumlara bakabilirsiniz belki yardımcı olur
Lulikli E_e_k_11 bence tedirgin olmayın sonuçta pek çok hastası var her doktorun. Memnun olan da var olmayan da. Tamamen ikili ilişkiye bağlı. Birini seçip başlamak memnuniyete göre de değiştirmek lazım 😊
Sngl_123 Lulikli aynen ben özele gitmiyorm maddi durumdan dolayı detaylı da yaptırmadım herkesin kendi tercihi tabi
Lulikli Sngl_123 anladım canım zaten bir tek eskişehir de osmangazi üniversitesinde var diye sormak istedim sana da yaptırdın mı diye. Sağlıklı olsun bebekler gerisi önemli değil testler falan hepsi teferruat
Filiko Sngl_123 bazen dıorm bende mi girmeseydim diye gebelıgımın kabus gibi gecegını bilseydim girmezdim herhalde
ayisigii Sngl_123 Eskişehirdeyim bende hangi doktora gidiyosun canım benim de hiçkimsem yok iş arkadaşlarım dışında. Ailelerimiz uzakta 33+3 ten selamlar😇