Sngl_123 Arkadaşlar Eskişehir den olanlar varmı aynı haftada 33 hastalığım burda kimsem yok tanışmak isterim
Lulikli Sngl_123 canım merhaba 11 haftalığım ben de bilecikteyim ama doktora eskişehire geliyorum 😊 inşallah sağlıklı doğumlar görürüz hepimiz 💐
E_e_k_11 Lulikli Ayn bende bileciktryim yeni taşındık bizde öneri aracılığı ile ümit hastanesindeki dilek hanıma gittik
Lulikli Sngl_123 ümit hastahanesine gidiyorum canım ben dilek gürsoy henüz 1 kere gittim cumartesi inşallah 2li taramaya gireceğim memnun kaldım şimdilik bi sıkıntı yok allaha şükür. Sen nasılsın kalabalık oluyor mu
Sngl_123 Lulikli yok eşim gelmiyor genelde işte oluyor ben tek gidiyorum gürüntülüme gayet iyi çabuk alıyor ilgili ama randavu biraz geç bulunuyor şehir hastanesi
Lulikli Sngl_123 anladım canım allah kolaylık versin her hastahanenin sistemi farklı işliyor. Detaylıyı nerde yaptırdın sadece osmangazi de var diye biliyorum ama ?
Sngl_123 Lulikli aynen ben özele gitmiyorm maddi durumdan dolayı detaylı da yaptırmadım herkesin kendi tercihi tabi
E_e_k_11 Lulikli doğum ücretleri bize biraz fazla geldi ama Dilek hanım gayet güzel ilgilendi detaylı bir şekilde herşeyi gösterdi anlattı o konuda bir sikintimiz olmadi
Lulikli E_e_k_11 anladım tabi bütçeye göre değişiyor ama eskişehirde de daha ucuza yok özellerde belki üniversite falan düşünebilirsiniz ya da şehir hastahanesi
E_e_k_11 Lulikli eğer iyi bir doktor bulursam öyle düşünüyorum ama etraftan pek kimse birşey söylemedi