nevamm1 merhaba canım bende de aynı sorun var 23 hafta 3 günlük olduk çok şükür. Geçen hafta detaylı ultrasona girdim orda 34.1 ölçüldü. İlk öğrendiğimde ise 28.8 mm çıkmıştı. Progestan fitil haftada bir kezde proluton iğne vurunuyorum. Temizlik yapmıyorum eşim haftasonu süpürüyor. Yemek dersen kahvaltıyı kendime hafif bir şekilde hazırlıyorum yiyorum. Akşam yemeği olarakta yavaş kısa adımlarla yemeğimi yapıyorum. Eşiniz geç geliyorsa daha iyi yaptığınız yemeği kendi yer içer o konuda sorun olmaz. Allah korusun kimsem yok demeyin aynı durumdayız ve dikkat etmemiz gerekiyor küçücük bir dikkatsizlik nelere yol açar bilmiyoruz o yüzden dikkat edelim. Eşimin kuzeni ilk bebeğini normal zamanda doğum yapmış ikinci bebeği rahim ağzı kısalığı nedeni ile 28-29 haftalık prematüre bebek olarak doğum yaptı bilmiyorlarmış. Üçüncü bebeğini de dikişsiz bir şekilde doktor kontrolünde olmak üzere normal zamanda dünyaya getirdi. Bizde ne kadar dikkat edersek o kadar güzel sonuçlar alırız Allahın izniyle 🌻 evler göçüyor biraz bu durumda ama yapcak bişey yok sağlıklı olalım da bebekte bende doğunca yaparız Allahın izniyle 🌻🌻🌻 Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlrimizi. Geçmiş olsun. 💜💜