AyseAte PamirMira canım yoğun bi doktor eşim 5 6 gün önceden alıyor randevuyu randevu saatini geçiyor muayne olurken ama saatiniz gec mmis olsa bile bastan savma muayne etmiyor biz bir keresinde mesai saati sonrasına kaldık ben dedim kesin bakmadan gönderecek gayet ilgilendi
PamirMira Selcansahin33 muayene ücreti ne kadar acaba bir de doktorun hasta yoğunluğu çok oluyor mu yani oda da sizinle ilgilenme süresi yaklaşık kaç dk oluyor
Selcansahin33 PamirMira 110 tl hasta yoğunluğu fazla olan bir doktor ama ben içeri girdiğimde aceleci bir tavrı olmuyor hatta içeri girmek isteyen olursa suan ilgilendiğim bir hastam var deyip tüm ilgisini bana yöneltiyor
Bsrkrc Yenişehir hastahanesi Haldun canovaya gidiyorum 😊 ilgili bir doktor özellikle hastahane dışında whatshap grubumuz var, oradan ve özelden 7/24 her zaman her sorumuza cevap veriyor. Önemli konular üzerine önemli doktorlar ile zoom toplantısı yapıyor.
GizemSckn AyseAte İyiymiş canım muayene ücreti. Ben Ortadoğu ya gidiyorum, bi ay içinde iki kez zam yapmışlar şu an 165₺
GizemSckn AyseAte Heralde yılbaşından sonra birden zamlı gözükmesin diye alıştıra alıştıra arttırıyolardır 😅
Kelebekkannesi Forum yaşam Semra vezire gidiyorum bende muayene ücreti sigortam olmadığı İçin 160 TL , bu fıyttan daha uygun olan özel hastane var mı acaba ? Bide doğum ücretleri nedir bilen var mı özellerde ?