BenMathilda Merimericik 37+4 selam 🙋♀️ Berbat bir psikoloji ile bebisi beklemekteyim. Pek aman aman bir doğum belirtisi yok, ansızın geleceğini umuyorum. 1 Eylül benim için de last station. Umarim saglicakla gelir, zordayim baya 😪
Merimericik Yokys ayy benimde makata ve malum yerlere baskı oluyo yürürken böyle duruyorum bi anda zor anam
Ftmgl1 Merimericik 37+5 olduk 31 ağustos sezeryan tarihimiz ağrı sancı yok bakalım bekliyoruz ☺️ Nabzım hızlı atıyor bikaç gündür birde ödemlerden dolayı ellerimde uyuşma var
Merimericik Deletedmom9823 Erkek sanırım dimi 😂 Allahım benim 2. Daha hala şokundayım. Ne ara 2 çocuk anası oldum. Kaç yaşındasın?
cihangirinannesi0812 Bende 37+4 teyim bugün kontrol e gittim 30 Ağustos a gün verdi haftaya bugün kucağımda olacak hem korkuyorum hem heyecanlıyım 😞
Merimericik cihangirinannesi0812 korku ve heycan bi yandan derim nefes almak kurtuluş hahaha hepsi bi arada ben de aynı
Deletedmom9823 Merimericik evet erkek anasıyım😀😀 25 sen ?? Bu gidşle ben seneye 2. Ye hamile olurm ztn
icedearth Merimericik 36+5 sayılır mı 😅 vallahi sağa dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo sol kasığıma elektrik çarpmış gibi bi cızırtı geliyo bu sancı mı ya ilk defa yaşıyorum böyle