Yokys Merimericik benm cok sancim var bu gece ya sabahtan gelip gidiyordu smdi bi siddetli vurdu yalanci mi degil mi anlayamiyorum ki🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Merimericik Deletedmom9823 ayyy bugün de benim sancım varrr. Ama benim doğum 1 eylülde sezeryan daha ağdamı yaptırmadım gelemez şimdi noooo🙈🙈😂
Zezz Merimericik agda mi bana izin vermiyo doktorlar nasil yapiyorsunuz.ani dogum olur diyrmi bende risk vsr diyemi bilrmedim…permatik kullsn diyo karnimdan gormek zor ama mecburrn ugrasiyorum
Merimericik Deletedmom9823 doktorlardan değilki kendimi kötü hissederm yaa tertemiz doğuma gitmek var mis
Yokys Merimericik kasiklarima baskiyla beraber bicak gbi saplaniyor agri bi solda bi sagda oluyor yarim saat once sağa giriyordu smdi sola. Belime sırtıma vuruyor ağrısı
Yokys Merimericik yaa dogum sonrasi icin de onemli bu bi sure yapilamiyor haliyle dikiş vs sıkıntı oluyor
Deletedmom9823 Merimericik ben normalde epilasyonluyum ama hamilelikte babanne tüyü gibi çıkıyo çok komik😀😀
Merimericik Yokys ayy benimde makata ve malum yerlere baskı oluyo yürürken böyle duruyorum bi anda zor anam