-Arya- deletedmom2014 24+3 haftalığım henüz 1 kg aldım 54 oldum. Karnımda çok minik çıkmaya başladı 😂
deletedmom2014 -Arya- Bende 20+5 tosuncuk gibi geziyorum 😂🥰 kiloda almadım hiç ama karnım maşşallahhhh
poyrazinannesi3547 deletedmom2014 ben 12 haftalıkken yengemde 12 haftalıktı baya şişti onunda kızı olcak belkide iç karınla alakalıdr bilmiyorum valla çıkar benimde inşallah insan belli olsun istiyor😊
Elif_Eda deletedmom2014 Erken değil canım gayet normal bir zamanda çıkmış zayıflarda daha erken çıkabiliyor
Handan_65 Ben 13+4 4kilo verdim ama karnım az belli oluyor bide iştahım yerine gelmedi yemek yiyebilsem daha iyi olacak :) 😀 😉
deletedmom2014 Handan_65 benimde o haftalarda öyleydi bulantıdan yemeden içmeden kesilmiştim 6 kilo verip 56 kiloya düşmüştüm şimdi de maşşallah durduramıyor kendimi 😂
Handan_65 deletedmom2014 Ayy yiyin gitsin valla ben elm armut makarna yumurta yediklerim tek bunlar yiyin gariii can boğazdan gelir bebekde löp löp etli olur tam ısırmalık yeterdi yesem
Haze0234 deletedmom2014 maşallah bebisler sağlıklı olsun da ister karnımız çıksın ister çıkmasın ☺️☺️
Bktece deletedmom2014 suan 15 haftalik hamileyim en basindan beri 3 kilo aldim ama göbeğim hafiften çıktı daha erken olmasina ragmen gerci benim cok hosuma gidiyo 🤭
Meryemguvey_91 Kilo almayanlar vallahi size imreniyorum👏👏ben 13 haftalığım 4 kilo aldım karnımda çıkmaya başladı 3. Gebeliğim