deletedmom2014 Kızlar 4 ay 26 günlük hamileyim. Karnım baya çıktı erken değil mi ya 🤭58 kiloyum. Kilom sabit ama karnım çok çıktı. Ekstra asla da doymak bilmiyorum ipin ucu kaçacak gibi … 🙄
SusamTanecigi deletedmom2014 15+2 yakın çevrem bile inanmak istemiyor bizim karnımız çıkıyordu sen hala aynısın diyor kilo da almadım hiç
ikigozumuncicegii deletedmom2014 bende 4 ay 6 günlük hamileyim canım yeni yeni çıkıyo . Bana da herkes sen nasıl hamilesin niye karnın yok diyorlar . Bu ara bende doymuyorum 🙈
Haze0234 deletedmom2014 canım benim karnım 26. Haftada çıktı bir anda daha öncesinde çok hafif bir belirginlik vardı hatta eşim şikayet ediyordu niye hiç karnın çıkmıyor çocuğun yeri de dar yemek ye diyordu sürekli 😅 sonra 26. Haftadan sonra bi çıktı karnım bi anda bizde şaşırdık
Hamisse Benimde cok erken çıkmıştı sonra bi ara duruyor mu desem şuan 7 aylığız bianda daha fazla çıktı 😅🤭
deletedmom2014 ikigozumuncicegii Banada herkes sen nasıl hamilesin diyordu da benim göbiş ben buradayım dedi 🥲 Hele bugün doymak bilmiyorum gözüm dönüyor 😵💫
deletedmom2014 Haze0234 Biz şuan 20+5 olduk maşallah tosuncuk gibi geziyorum evde 😁🤭 Benim de hiç yoktu bir anda çıktı 🙈
GamzeBaz 18 haftalık hamileyim 3 kılo verdım yola devam şuan bebekde bende saglıklıyz doktorunuza danışarak diyetisyenden yardım alablrsnz 😊💙
deletedmom2014 GamzeBaz Ben aslında 61 kiloyla hamile kaldım 58 kiloya düştüm aylardır aynı gerçi hala aynıyım ama göbeğim fazla çıktı 🙈
Haze0234 deletedmom2014 maşallah bebisler sağlıklı olsun da ister karnımız çıksın ister çıkmasın ☺️☺️
Eda-5807 deletedmom2014 ben suan 33+4 haftalığım ve karnım 30 haftalıkken çok az çıktı sımdı bıle çok bellı degıl gören sen 4 5 aylık hamılemızın dıyor ben 45gün var deyınce herkes şaşırıyor karnım çıkmadı yanı hıc 😂😂
poyrazinannesi3547 Bende biraz göbek vardı 20 haftalık hamileyim yemekten sonra çok belli oluyor ama millet karnın nerde dyo pek belli olmuyo e darda gynmyorum dşarda bakalım 6 aydan sonra daha net belli olur birde kız olunca çok erken çıkarmş bilmiyorum bizimki erkek
deletedmom2014 poyrazinannesi3547 Bizimde kız geliyor ondan herhalde baya çıktı çünkü 1-2 haftaya kadar hicbişey yoktu bir sabah bi baktım kocaman göbek 🙈 Aslında dikkatte ediyorum ama bilemedim
FusunF deletedmom2014 15+3 ama hafif göbeğim var kilom 50 ama gobiş var hafiften normalden göbeğim yoktu belli ki cıkmış 😂
deletedmom2014 FusunF Ben 20+5 toroman gibi gezmeye başladım 😂 Bir anda çıkınca çok komik geldi. Ama çok da güzel bir duygu 🤭❤️
Deletedmom27272 deletedmom2014 herkesin farklı benimde son 2 haftada çıktı şu anda 24 hafta içindeyim
poyrazinannesi3547 deletedmom2014 ben 12 haftalıkken yengemde 12 haftalıktı baya şişti onunda kızı olcak belkide iç karınla alakalıdr bilmiyorum valla çıkar benimde inşallah insan belli olsun istiyor😊