iremgoksel Nazliumut59 benimde bulantım oluyor bebişler baskı yapıyor sanırım midelerimize 😔 ilk gebeliğim olduğu için hiç bilmiyorum ama isterseniz bir görünün doktora sonuçta içinizin rahat etmesi herşeyden önemli bebişde hisseder siz tedirgin olursanız♥️
Mucize_anne32 iremgoksel ben bugun sordum doktora oda artik 24 saat icinde sancin olur sizma bile olsa dedii anlarsın dedii hafta olarak buyuyuz artik misal bugün kahverengili lekem geldi bel kasik agrisi varr ama devami yok siklassa diger cocuklarimda lekem gelince doğumum hemen başlıyordu bu hazirlik yapıyor küçük cimcime galiba 😅
iremgoksel Mucize_anne32 nazlı olacak sanırım sağlıklı olsun da beklemeye değer ☺️ En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah sizde🙏🏻
zeytinkiz iremgoksel şuan dogum korkumdan önce o geliyor 😄 olmasın olmasın diye geziyorum 1-3 Eylül iyidir 😆
zeytinkiz iremgoksel benımde 6 Eylül gözüküyordu kalmaz inşallah o güne kadar sağlıkla gelsinler yeter büyüdükleri 😄
Merakettiklerim Bizim de son 14 ✨✨ ve bugün kalçama ağrı girdi bir türlü de geçmiyor ne güzel yürüyüş yapardım şimdi evin içinde bile gezemiyorum ya umarım geçer bir an önce . Onun haricinde aşağıda çok baskı oluyor, nişan vs henüz öyle şeyler yok :)
iremgoksel Merakettiklerim benimde kalçama ağrı giriyor ama romatizma hastasıyım ona yoruyordum acaba gebelikle alakalı mıdır şuan bir bilemedim 🤷🏼♀️ Ufak ufak regl gibi sancılarım da var 2-3 haftadır ama nst de birşey çıkmadı düzenli olarak bakalım bekliyoruz hala👼🏻🤰🏼
kayra_06 iremgoksel Sabırsızlanıyoruz eh biraz da ağırlaştık ondan hemen doğsun istiyoruz merak korku heyecan endişe bütün duyguları da yaşıyorum annem diyor bu günler iyi günlerin rahatsın şimdi diye bakalım doğduktan sonra bizi neler bekliyor
iremgoksel kayra_06 sanırım yorucu günler bizi bekliyor annemde aynısını söylüyor değerini bil diye ama yanımızda olucaklar ya çok değişik 🙏🏻
shinemuu iremgoksel 38+5 oldum ama covide yakalandım. Bir an önce gelsin diyemiyorum malesef. Karantina süreci birince gelir umarım🥺
iremgoksel shinemuu çok çok geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatır ve yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz🙏🏻 Sağlık durumunuz nasıl ağır geçiyor mu?
shinemuu iremgoksel Çok sağolun. İyiye gidiyor gibi. İlk günler ateşim çıktı. 2 gündür ateşim yok. Bakalım inşallah toparlarım bir kaç güne.
bck iremgoksel günümüz tam aynı sizinle 🥰 geçen hafta çok baskı hissediyordum aşağıda ağırlarım oluyordu bu hafta baskı hissi de gitti ağrılar da yukarı mı çıktı tekrar diyorum acaba. Sizde nasıl durumlar
iremgoksel bck bende baskı devam ediyor ama sanırım göbüşüm büyüdü diye bu hafta daha zormuş gibi geçiyor ara arada minik sancı giriyor uzun olmasa da ☺️
iremgoksel shinemuu vitamini eksik etmeyin bebeğiniz de sizde sağlıklı bir şekilde atlatırsınız inşallah 🙏🏻