asena_vina Milkshakee yapabiliyorken yap yarın öbür gün ağırlaşınca zor oluyor temizlik felan derken derken sıkışma bence
prensesannesi__ Milkshakee Ben bu haftalarda yıkadım çantamı hazır ettim son zamanlarda çok zor oluyo agirlasiyo insan ve ağrıları oluyo kuzum şimdi tam zamanı bence bide ne olur ne olmaz hazır dursun cantan
Cennetkusuannesi Milkshakee 33.haftayi doldurdum bugun 34.e girdim bütün kiyafetler herşey hazır.. bi tek odasina beşiğine serilmedi esyalari o kadar daha gece birakirsak günden güne ağırlık çöküyor zorlanirsinz Allah yardımcınız olsun
Elcnbykckr Milkshakee bence tam zamanı yıka ütüle gercekten cok zaman alıyor zaten küçük hemen ütülenir biter olmuyor malesef 🤣
Hafizeplt Milkshakee bavul düzenleyici aldım ben 33-34 hafta yıkadım ütüledim hastane çantasını da dolabını da yerleştirdim😊
Kediannesi123 Milkshakee 29. Haftada çoğu şeyi hazırlamıştım sonra ufak tefek eklemeler yaptım sona bırakma bence
Aycaccelik Milkshakee ben ilkimde 34.haftadan tuuuut 39.haftaya kadar yıkadım ütüledim o kıyafetleri böyle sermek çok hoşuma gidiyordu 😀😀😀