HaleMnts 20+4 haftamızda tetanoz aşımızı vurulduk bugün hareket ettirince ağrır falan dendi ama bu kadar da düşünmemiştim sol kolum omuzumdan itibaren ağrıyo aşıyı olanlar varsa ağrınız oldu mu çok paylaşırsanız sevinirim
Suicmeyiunutma HaleMnts Merhaba maalesef tetenoz ağır bir aşı 2-3 gün ağrı olmuştu ilk dozda bende de. Kolumu kaldırıp kıyafetlerimi giyemiyordum. Ama buz iyi geliyor. Buz koyunca ağrı artmış gibi hissetmiştim 1-2 saat sonra ağrı ortadan kalktı.
Nazli_ayar HaleMnts Bugün oldum hafif bir ağrı var. Hemşire dayanamicak kadar bir ağrı olursa parol içebilirsin dedi.
Mom3834 HaleMnts bende hiç bir şey olmadı ne ağrı ne sızı ne ateş. Ama yüzde 95lik kesimde kol ağrısı yapar, çok çok normal.
Bskaymazz1 HaleMnts Ben bugün 2. Dozunu oldum benimde sol kolum ağrıyor ilk dozunda da ağrımıştı buz uygulamıştım buz iyi geliyor 😇
yigitegenin_annesi HaleMnts evet oldu 1haftaya yakın ağridi saçlarimi bile toplayamıyordum uyurken ağrıyrodu neyseki bitti ama ikinci foz yaklaşti😂😖
minikane21 HaleMnts hic olmadi desem yeridir.. bence o asi yapan kişi ile alakalı. Ornegin erken doğum riski için iğne vurduruyorum. Sağlık ocağında ki kız vurunca hic ağrım olmuyo. Hastanede vurduğunda 3 gun kalcam ağrıyor.
Mom3834 minikane21 yok hayır, tetanoz aşısı içeriği gereği kas ağrısı yapar. Bana aşıyı vuran aynı hemşire kan aldı damarımı patlattı ve içeriye baya kan sızdı. Kolum simsiyah geziyorum 2 haftadır..
minikane21 Mom3834 evet yapar ama yavaş zerk etmek gerek bu tarz aşıları. ben 4 gun once vurdurdum hala sanki hic vurdurmamis gibi kolum hic agrimadi
Esmakorkmaz HaleMnts evet ilk doz çok ağrılı geçti benimde. Dokunamıyordum bile. Eğer şişlikte oluşursa soğuk kompres uygulayın iyi geliyor. Kolonya yapan da varmış. Ama ikinci dozu sadece 1 gün sürdü ağrısı ilkine göre çok hafif geçti.
Taze1anne HaleMnts evet ağrı oluyor 1 2 gün, ben üstüne yatamamıştım kolumun. Dediğiniz gibi hareketleri de engelliyor. Ama geçiyor çok uzun sürmüyor. Ben eve gelir gelmez buz koydum üstüne, aşıyı yapan ebe öyle demişti. 🌸
Happy-41 HaleMnts benim 6 gün sürdü kolumu kaldıramadı,uzerumi giyinirken ağlıyordum o derece sancı yaptı uyutmadı geceleri buz koyup biraz raharlayabilirsinuz .
67gl67 Merhaba bende konusu açılmışken bişey sorayım size :) ben tetanoz aşısı olmadım 25. Haftadayim. zorunlu mu olmazsam bişey olur mu acaba.
Mucizeeannee 67gl67 doğum sırasında bir hastalık kapabilirsin daha büyük sorunlara yol açabilir bence olmalısınız
ebruzb HaleMnts bende 20+5 de vuruldum ilk gün hiç ağrımadı hatta çok şaşırdım hemşire vururken bile hiç hissetmemiştim 🙏🏻 Sadece ben gece üzerne yatmışım 😟 hafif şişti ve ağrıdı 2 gün kolumu kaldırınca yada kullanırken falan sonra geçti hiç buz filan da koymadım ilaçta almadım Normalde ilkokulda vurulduğumda kolum 5 gün şiş ve ağrılıydı korkarak gitmiştim ama korktuğum gibi olmadı