Kızlar adetim gecikmişti test yaptım negatif çıktı. Bi müddet sonra da adet oldum zaten kontrolüm vardı doktor sağ yumurtaliklarda kocaman çatlamams bi yumurta var demişti ama biz ben adet olmadan önce birlikte olmuştuk. Doktora da adetin 3.Günü gittim zaten. Bana yasmin adında doğum kontrol hapı yazdı pko olduğu için ve kistlerin erimesi için. Adetim normal oldu ama biterken kahverengi olarak devam etti ve ben 10 günün üzerine banyo yaptım devamlı pede gelmeyen peceteye gelen kahve rengi akıntı yüzünden. Adetimin bitimine yakın lekelenirken tekrar adet olck gibi ağrılarm oldu hala da devam ediyo. Hamilelikten şüpheleniyorum sonuçta ben sol yumurtaliklarda yumurtldysm tutma ihtimali var ve doktor sol tarafta yumurtayı göremez. Resmen yeni bitmesine rağmen hala adet ağrısı çekiyorum sırtım belim kasıklarım çok ağrıyo. Test yapcm yine ama byle bisey olma ihtimali var mı merak ediyorum. Veya normal adet olduğu halde hamile olduğunu öğrenen oldu mu hiç yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim..