Optimistanne minikkelebegimmmm hamilelikte de hamilelikten önce de yaşadığım bi sorundu, bi kaç yudum ılık süt, yoğurt, yeşil elma iyi geliyor. Maden suyu dahil gazlı içecek içilmesi önerilmiyor.
Neslihandvc minikkelebegimmmm ılık süt yeşil elma ve sol tarafa yatmak iyi geliyor. Ben yemeği sindirmeden eğildiğim zamanlarda oluyor yanma 32+4 üm 2 hafta önce başladı bende de.
Merveevrem18 minikkelebegimmmm maden suyu çok iyi geliyor canım birde uyuyacağın ve yattığın zaman sol tarafına yatmaya çalış
birtanesi Hifakutay sakız çiğnemek doğum açısından hiç iyi değil. Yaşayan bir yakınım söylemişti inşallah sizde de aynı şeyi yaşatmaz🤲🌺
momiesbabies minikkelebegimmmm 3. ayda başladı bazen çok yoğun oldu uzun süredir yok , en iyi gelen şey gaviscon…
Fulyayman minikkelebegimmmm en etkilisi süt bol bol süt için ben her midem yandığında içiyorum anında kesiyor
Ilhan_h41 minikkelebegimmmm Gaviscon surup onrrebilirim Ben olmasa maf olmustumm🤦♀️😍 by suruptan once karbonat iciyordum oda cok iyi midenin asitini aliyordu
Kubbbraa minikkelebegimmmm aksam ustu başladı karnımda açtı bir önceki yemeğin üstünden saatler gecti deli gibi yaniyo süt içtim oda ise yaramadı boğazıma kadar yanıyorum
birtanesi Hifakutay doğumu zorlaştırıyormuş öyle dedi. Bende ilk oğlumda çiğniyordum kızdı bana 🤣🤣 başıma gelen seninde başına gelmesin diye ondan dedim 😊
Hifakutay birtanesi valla acayip aşeriyorum canım istiyo. Ağzımdan düştüğü an bi eksiklik hissediyorum ağzım hemen sakız arıyo. Normalde sevmem hiç çiğnemem ama hamilelik işte insana neler yaptırıyo 😅 inşallah doğumum da zor olmaz 😂