Fatmaakmese minikkelebegimmmm soğuk süt, rennie tablet veya şurup hepsi işe yarıyor fakat kısa süreli 😒
Nilgun75 minikkelebegimmmm süt yada soda iciyorum,onlar yok ise bir kup seker atiyorum agzima geciyor
Msa97 minikkelebegimmmm valla doktorum rennie şurubu verdi zaten çok zararlı birşey değil mis gibi de geçiriyor hiç uğraşmanıza gerek yok mide yanması çok kötü
nurselsarioglu minikkelebegimmmm bnde tam bunu sormak için yazicaktim😆 kızlar benim de aynı sanki ağzımdan birşey firlicakmis gibi hissediyorum soda ayran herşeyi denedim
havva365 minikkelebegimmmm soğuk süt içiyorum anında geçiyor gece kalkıp rüyalarımın arasında bile bulup içiyorum etki ediyor İnşAllah sanada eder
hanimhanimcik minikkelebegimmmm ciğerim yanıyorr bağrım yanıyorr🤣🤣 ben bol bol su içiyorum yoğurt yiyorum anlık fayda ediyor gene başlıyor
Mirzamm21 minikkelebegimmmm ılık süt,maden suyu,elma,muz, eğer bunlar geçirmiyorsa gaviscon al kana karışmıyor günde 3-4 kaşık içebilirsin
AsenaEmre minikkelebegimmmm Ben doğum yapalı 4o gün oldu 17 . Haftda baslamisti sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı tahin yiyordum geçiyordu
Burcu-112 Eğer şeker hastalığı ve şüphesi gibi bi sıkıntınız yoksa sıcağa yakın yarım çay bardağı suya üç dört tane küp şeker atıp için baya işe yarıyo 👌🏻
Esmanur1905 minikkelebegimmmm canım 2 gündür benimde midem yanıyor ama bugün test yaptım negatif çıktı adetime 4 gün var olsaydı testte çıkarmıydı
Haticefatma01 minikkelebegimmmm ben ikiz gebeyim 14haftada başladı mide yanmam ne yaptıysam cozum olmadı doktorum şurup verdi ama inanmazsınız suan 20haftalıgız şurup 5dkka kesiyor yanmayı ne yaptıysam engel olmuyor yediklerime dikkat ediyorum ama kaynana ile kalınca sorun 🤦♀️
Seyda_sevdali minikkelebegimmmm minikkelebegimmmm valla canım benim gebeliğim başladığından beri var mide yanmam ama şuan 30. Haftadayım artık nefes alamaz hale geldim acısından açılmam olmuş yatırdılar doktor (pronat) diye bi şurup getirdi Allah razı olsun o doktordan hiç mide yanmam olmadı bugün