balarisi06 eğilme zaten mümkün olduğunca tuvalet harici eğilmemeye çalış. Simdi o anlattigim.seyi yaşadığım.halde net de çok az şancı cıktı yani yalancı kasılma şancı sayilmiyor ama bel bölgesi ve kasıklar boyle çekiliyor mus gibi geriliyor batisiyor. Bende bu şekilde oluyor . Nat de şancı çıkmamış olsa bile bunlar doğuma az kaldığı için doğuma hazırlık dönemi ağrı sızısı. Serum taktılar 1 buçuk saat bitmesini bekledik ama rahat etmiştim.hemde bebeğim hareketlenmişti.sanci sabah da oluyor kahvalt i hatırlarken kasigima saplaniyor aniden 5 dk falan sürüyor kipirdamiyorum olduğum.yerde bekliyorum sandalye çekip oturmaya çalışıyorum. Yada kalıyorum öyle de.cogunlukla yattığım için bacak altima yastik koyuyorum bacaklarimi aciyorum ki rahat yatayim.o ağrı sızı vurunca hiç kıpırdamıyorum anı hareket etme.tuvalet duşta iken dikkatli ol hele ki duşta iken esin evde oldug u vakitlerde dus al. Dusta da öyle geldi ama sıcak su iyi geliyor çok da sıcak olmasın . Denin yasadigin da yalancı kasılmalar. Ebem dedi ki olurda suyun birden gelirse yat uzan ambulans i ara bebeğin başı normal doğuma uygun senin kolu bacağı kanal a girmesin normal deyil sezaryen e alırız mecburen. Önden bilgilendiriyorlar.doktprim da aynı şekilde söyledi.bunsancilar jormal agir kaldirma.bol su bol istiraat kalsiyum içeren şeyler tüket diyor.olmasi normal mış yani.bunlar bizi doğuma hazırlayacak. Esin evdeyse devlet hastanesi ne gidebilirsin yada saglik ocagi ebesi var sa ona yaz bilgi al.serum takarlarsa rahat edersin serum.takinca bebeğim.hareketlenmisti çok korkmuştum.o gün nerdeys ebiç hareket etmemişti çünkü çok ağrı sızı sancim olmuştu. Ben kendimde olan i anlatmaya çalıştım sen burdan kendi durumunu olc tart acilden kan alıp bakıyorlar ben kusma ishal olunca devamında baktılar temiz cıktı serum iyi gelmişti.boyle olur dayanmazsan gel nst bakılır serum takariz daha var dogumuna acil mudahale olursa yapilir dedi.devlet hastsnesi nobetci hekimi normal de ozele gidiyorum o da uzak en yakin yere gitmem gerekiyor boyle durumda doktorum da bana ulasamazsa n bu sekilde acilden git gerekeni yaparlar dedi.