eylusko Kbra_em hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 38 de problem olmaz sanırım ya 27 hafta da ciğer geliştirici de olmuştum zaten
eylusko gokcekocyigit07 38 düşününce çokta erken değil Aslında. 27. hafta da erken doğum riskim den dolayı akciğer geliştirici de oldum hani ciğerler gelişmiştir . suyum da fazla ağrıların çok olur dedi. 38 i uygun gördü
eylusko Ilkayy akciğer geliştirici iğne de olmuştum 27 hafta da doktor demekki bi problem görmüyor gelişimi de iyi şükürler olsun . suyum fazla olduğu için ağrın artar bu haftalarda 38 de alalım dedi
Ilkayy eylusko doktor daha iyi bilir tabi canım benim doktorum 37 den sonra herşeyi gelişmiş olur demişti
KardelenYunusEva Bebegimibeklerken1 Nasıl geçti doğumunuz ay çok heyecanlıyım 2 gün var hissetmiyorsunuz değil mi çok korkunç mu ameliyat ne kadar sürdü
eylusko Kvsraykt bide suyum fazla . bundan dolayı ağrıların artar 38 de alalım dedi. 27 de akciğer geliştirici de olmuştum zaten
Kvsraykt eylusko hmm riske atmak istemiyor demekki şeker mi var kilosuda iyi o yüzden alacak demekki korkmayın ne zaten zamanı geliyor
eylusko Pambix evet bencede 1 gün bile önemli. suyum fazla bu yüzden ağrıların fazla olabilir dedi . 27 hafta da ciğer geliştirici de olmuştum. ondan sorun gormedi galiba
Pambix eylusko Dr o zaman o yüzden böyle konuşmuş olabilir siz yinede Dr dinleyin..bende 30 haftaligim ve suyum fazla bakalım nolcak. İlk bebegim 38*0 da doğdu.
eylusko Seuety herşey yolunda gelişimi iyi akciğer geliştirici de olmuştum. suyum fazla ağrın fazla olur dedi o yüzden 38 i uygun gördü sanırım
Seuety eylusko tabiki gayet iyi üstelik sen ciğer gelişirici de vurulmuşsun ben vurulmadim 37+5 te doğum yaptım suan 11 aylık ellerinden öper