Balbocegmm Kızlar merhaba ilk öğrendiğinizde bhcg değerleriniz neydi? Benim 2 gün gecikti bhcg değerim 45 çıktı düşük geldi kimyasal gebelik mi acaba canım sıkıldı yardım lütfen 😔🤭
Kbrasmskbyrktr Balbocegmm 2 gün sonra kan verip 2 katına çıkmış mı bak canım. Geç döllenme olabilir o yüzden düşüktür değerin ona takılma.
Denizyildizii Balbocegmm Hayır Döllenmeyle alakası var. İki günde bir iki kat artması gerekiyor. Takibini yapın. Eğer iki kat artış olmazsa o zaman kimyasaldan şüphelenilir
Pembepanterr Balbocegmm adetim 3 gün gecince 67 cıktı sonrasında tekrar verdiğimde 29 olmuştu yani cıkmıyor dusuyorsa kimyasaldır takip etmelisiniz
ezgikptngl Oğlumu ilk öğrendiğimde 518 falan çıkmıştı bir hafta geçmişti o yumurtlama yada döllenme zamanıyla alakalı düzenli artış önemli
Burcu_NFUE Balbocegmm ben öğrendiğimde 19 idi ve şuan 36 haftalık olduk ☺️ kimyasal gebelik falan değildir daha bebiş çok küçük geç döllenmedir değer güzel hayırlı olsun inşallah ☺️☺️ düşük çıkması değil iki günde bir iki katı yükselmesi önemli
Hosgeldinbebek Balbocegmm değerle alakası yok, 30 la öğrenip kimyasal gebelik yaşadım ama şuan 12 haftalık olduk nerdeyse ve yine 30 du değerim. Sadece 2 günde en az %60 artması mühim
Balbocegmm Burcu_NFUE yaa teşekkür ederim beni mutlu ettiniz hiç umudum kalmamıştı çünkü bikaç ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım
Hosgeldinbebek Balbocegmm ay pardon genetik test gibi algılamışım, ben hep adete 4 gün kala flan öğreniyordum beta baktırıp
gokcekocyigit07 Önemli olan 2 güne bir 2 katına çıkması, ben ilk öğrendiğimde 18 di, siz beta takibi yapın, kimyasal gebelikte düzenli artış olmuyor ve kısa sürede kanama başlıyor, Allah sağlıkla tamamına erdirsin 🤗
Eliif_61 Balbocegmm ben 300 ile öğrendim 2 günde 1040 olmuştu ama geç döllenme olabilir iki üç gün sonra tekrar tahlil verin
gokcekocyigit07 Balbocegmm benim durumum çok farklı regl yoğun oluyorum diye gittiğimde aslında hamile olduğumu öğrendim, o yüzden herhangi bir gecikme söz konusu değil ayrıca günle bir bağlantı kurmanıza gerek yok, stres yapmayın, kafanızda, kalbinizde rahat olsun 😉
gulsonmez27 Balbocegmm ben adetimden 1 gün geçmişti 1250 çıkmıştı sizinki belki geç döllenmedir bilemiyorum