Elisaturgut Hanife61 ağdaya Ilkayy çok saçma. Elindeki telefon da çocuk için zararlı telefonun seninle aynı odada durması bile zararlı ağdaya gelene kadar çok şey var benim doktorum da böyle söylüyor. Telefon elimizdeyken çocuk da radyasyon alıyor ve telefonu elimize almıyoruz desek yalan olur.
Ilkayy Elisaturgut her doktor farklı şey söylüyor. Ben doktorumu dinliyorum herkes herşeyi yapmakta özgür sonuçta ama ben dinliyorum boşuna okuyup doktor olmamış sonuçta
Elisaturgut Burcu_NFUE bence ağdaya gelene kadar elimizde telefonlar var. Onun zararı bebeğe daha çok. Ağda yaptırmayın diyenlerin de elinde de hep telefon var bebeğe zararı cok yani ilginç bence dinlemeyin
Burcu_NFUE Elisaturgut şimdi telefonla bu konunun ne alakası var 😂😂😂😂 ona bakılırsa içtiğimiz sularda sağlıklı değil bebişe zararlı ama litrelerce içiyoruz . telefonu yapıştırıp çekmiyoruz 😂😂 radyasyon olabilir evet ama ağdayı yapıştırıp çekiyorsun anlamıyorsunuz galiba 😂😂 ben ağda diyorum siz telefon diyorsunuz nr anlatıyorum ki kime ne anlatıyorum 😂😂😂😂😂 ağda yüzünden kanaması gelen gördüm düşük yapanda duydum ama telefondan dolayı kanaması olan düşük yapan duymadım . Telefonun zararı ayrı o bambaşka bir konu yani ona bakılırsa televizyonda zararlı . Madem telefon zararlı kullanmayın ne diyim şimdi 😂😂
Beybi67 Hanife61 basından berı kuafore gıttım canım hıc bısey olmuyo ıcın rahat olsun ama guvenebılcegın bı yere gıtmenı onerırım nazık davranmaları daha ıyı oluyo
tirtilinannesii Hanife61 25 haftalıkken kontrole gittim doktora sordum çünkü göbek büyüdükçe temizlik zor oluyor yaptırabilirsin dedi sakınca görmedi
Baharttr Hanife61 düşük tehliken yoksa ağdanın sorun yaratacağını düşünmüyorum, benim düşük tehlikem olduğu için ilk 3 ay maalesef ağda yapmadım , ama 3 aydan sonra yapmaya başladım 6 aylık hamileyim hala yapıyorum
Hanife61 Zelsonr eğer hep gidiyorsanız alışmışınzdır hiç jilet vurmadıysanız son zamanlarda gidin bence 37 derim ben ama siz yine nasıl rahat edecekseniz öyle yapın ☺️
Zelsonr Hanife61 Evet canım alışkınım sürekli gidiyorum aydan aya. Ama şimdi doğumu bilmediğim için kararsız kaldım ama bir yanımda diyor ki tüm vücuda 35 haftada git eğer 37 görürsen sadece bikiniye az da çıksa bir daha git bakalım napicam🤷🤦
Ask_hosmus Hanife61 evet her yerimi hemde kol bacak bikini bölgesi koltuk altı heryerimi ama ilk hamileliğimde kuaföre gitmiştim gene bişey olmamıştı korkma yani