Meleklerimmm3 huma2018 27+3 te 1173 gram 35 cmidi 28 le uyumlu ölçüleri dedi bence sizinki de haftasıyla uyumlu herşey yolunda sağlıkla doğsunlar 🙏😇
huma2018 Meleklerimmm3 çok teşekkür ederim cnm evet bende nete ve sizin yazdıklarında göre uyumlu buluyor um sağlıklı olsun da 3 olmasın 2 olsun hayırlısı olsun inşallah 😊
huma2018 Smrtgsn Ayn öyle benim doktorumda dedi salık açısından kötü bir durum yok sade kilolu bebeis olarak doğmaz dedi sağlıklı olsun da ben ilk çocuğumu 36 haftalık en doğdu 3400 ona kıyaslayarak zayıf dedi bide burda sormak istedim😊😊
huma2018 asliiyorgunn ay mahşlah seninde aynı benim ogaln gibi beni bidaha 33 .haftada çağrıdi ay çok uzun ya nasıl gecicek zmn 😊😊
huma2018 Cananslife ohh mahşallah kilosu gayet iyi. Benimkide normal ya çok şükür biraz çık zayif sade olsudnu😂 sağlıklı olsun bebiş kilo aldın diye özel birşey yiyiormusnz 😊cnm
huma2018 Dilarass mahşallah benim de kızım iki hafta önde gidiyor du ama oğlum biraz zayıf olcak galiba 😂😂
huma2018 Ozzseda oh mahşlah anesi inşallah sağlıkla doğarlar da benim ogalnda alır kilosunu güzel ce inşallah 😊
Zeyyyn huma2018 alırlar alırlar kılo alımında hızlı döneme giriyor kılolu çoçuk sağlıklı çoçuk değildir sonuçta çok zayıf olmasın yeter 😊
Mehtap23 huma2018 aynen doktorlar normal diyorsa zaten normaldir 👍 benim ilkşndede başlarda bebeğim az az aldı son aylarda kilo alımı daha arttı. Ben son ayda ne olucak onu bekliyorum 😀 3650 doğmuştu oğlum.
huma2018 Gull_94 mahşalah sübhanallah sizinki baya tontirik miş vala😊 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabim cumelmize🤲🏻😊
huma2018 Mehtap23 hey maşallah senin oglanda benim kız gibi tosun doğmuş hele benim kız da 36 da 3400 doğdu😂😂