meri1 987123 bende 48 kiloyla hamile kaldım nasıl kilo aldınız ben pek yiyemiyorum yani mideniz kabul etti mi kusa kusa da olsa yediniz mi
987123 meri1 ilk üç ay kustum hepsinde midem almadı zayıfladım 20 haftaya kadar ona rağmen 10 kilo almış olıyordum, 5 aydan sonra da iştahım açılır yerdim
meri1 Sedaaaa2 bende 11. Haftadayım sizin gibi yiyemiyorum kahvaltı yiyebiliyorum sadece 48 kiloyum midem bulanıyor kendimi zorlayınca kusuyorum kilo veriyorum yemek yapamıyorum 😔birde yüzünüzde sivilce çıkıyor mu aynı hafta olan birini buldum merak ettim
Elisaturgut [silindi] bence dikkat edin aldığınız kilo kendinize oluyor ilk başlarda bebeğe olmuyor o yüzden dikkat et canım😞 başta bu kadar olursa sonradan kendin rahatsız olursun hareket ederken yanlıs anlama kendin için diyorum zorlanma diye
[silindi] Elisaturgut dikkat ediyorum aslında ama bende anladım. Çok şükür hiç bulantım yok ve iştahım açıldı hiç ekmek yemezdim ekmek yemeye bile başladım. Ama daha çok dikkat edicem farkindayim ilerisi için zor olacağının
Elisaturgut elfmoom ben de 28. Haftaya kadar 3 kilo aldım ve bebeğim 1.398 gr 41 cm inanılmayacak ne var herkesin bünyesi farklı. Her annenin boyu kilosu yaşam biçimi de farklı
elfmoom Elisaturgut yahu, kilo doğum zamanına göre hesaplanır.12 haftanız var daha doğuma. sanki yarın doğum yapacaksınız.
meri1 Sedaaaa2 malesef var tüylenme😞 sivilce birinci trimesterin sonunda ortadan kaybolur diye okumuştum ama bende gerçekleşir mi bilmiyorum daha fazla su içmeye başladım cildime de iyi gelsin diye birde kabızlıkta sivilceye sebepmiş çok halsizim bide ben
Sevilss elfmoom ne bileyim işte her türlü insan var malum ama gebe iken bunu yapanı ilk kez onda duymuştum.
Bebegimibeklerken1 987123 48 kiloyla hamile kaldım 60 la doğuma girdim doğum yapalı 6 gün oldu 52 kiloya düşmüşüm 😔😔
Ouzc 987123 ben bi de çok zorlanıyorum sizde de oluyor mu merdiven inip çıkmak beni çok yoruyor malum sisince.
987123 Ouzc yok ben şimdi 6 haftalık hamileyim, tam 6* su ana kadar halsizlik yorumla yok ama son 8 aydan sonra ben bitiiiikkkkk yatamam yana sağa sola yürüyüş zor olur
Sedaaaa2 meri1 hadi bakalm kaybolsn inşallah sonuna geldık 1 cinin siz iyi su içebiliyosanız ben günde 3 büyük bardagı zor bela içiyorum mide bulantısından zaten yemek falan hak getire az uz bişey ye günü kurtar derdindeyim
987123 Pembepanterr hemşirem yok yesem de aynı yemesem de kızda hamur işine gömdüm 30 kilo oğlan da dikkat ettim 25 30 arası kilo