emiras59 balarisi06 ne yiyorsunuz ben kuru üzüm fındık falan enerji versin diye ama bana mısın demiyor 🙇🏻♀️
balarisi06 emiras59 sabah kalkıp kahvaltı yapıyorum domates salatalık peynir tahin helva zeytin ceviz 1 bardak çay ekmek… Sonra yatıyorum uyusam da uyumasam da enerjimi toplamak adına baya vakit geçiyor eğer uyursam güzel kalkıyorum saat 2 civarı sanki 10 gündür açmışım gibi tekrar uyanıyorum acıktığım için 🙄 kalkıp normal yemek yiyorum çünkü atıştırmalıklar işe yaramıyor 😁 sonra biraz daha vakit geçirip ikindiye doğru kuru üzün kuruyemiş meyve yada aparatif bişeyler varsa evde onlardan yiyorum. Sonra tekrar akşam yemeği ve gece de aynı meyve tatlı kuruyemiş ne varsa atıştırıyorum.. Gece baya enerjik oluyorum kendi kendime de diyorum vücut anca topladı enerjiyi uyu uyuabilirsen 🤭
balarisi06 emiras59 birde artık vücut doğum ve sonrası için biyolojik saatini değiştiriyor gibime geliyor canım 🤔 bebişlerle gece uyank kalabilmek için hazırlanıyor sanki enerji ancak akşama doğru yada gece yerine geliyor e bide sıcaklar var malum normal bence vücut ne isterse onu yap uyumak mı istiyor vucüt yat acıkınca geçiştirme yemek ye aralarda kuruyemiş meyve takıl uzun süreli aç kalmak da kötü yapıyor halsizlik felan
Hsbsk emiras59 aynen yaparım hazırlarım diye düşündüm ama yok yani. Artik 3 günde ancak yıkar katlarım esimde ütüler haftasonuna
emiras59 balarisi06 ne güzel besleniyorsunuz 😊 ben çoğu zaman akşam yemeği bile yemiyorum bu ara hepten saldım bir şey yiyip içtiğim yok şu halsizlikten
emiras59 balarisi06 yaa haklısınız ama eşim işte genelde ben de tek yemek yemek istemiyorum haftalardır pazara bile çıkmıyorum sonra diyorum ne Yemek yapayım şimdi makarna falan geçiştiriyorum
Sevilss emiras59 bende 29+3 deyim 28 e girdiğinden beri tuhaf haldeyim iyi hissetmiyorum çabuk yoruluyorum bu gün doktora gittim suyun sınırda azalmış dedi hepten keyfim kaçtı 2 lt su mutlaka içiyorum neden oldu anlamadım. Geldim eve yemek yaptım şuan başım dönüyor daha çok zaman var ileriki günlerde vinçle kalkarım bu gidişle. Tabi yaş 37 galiba onunda etkisi var
emiras59 Sevilss 3. Trimestera giren herkes yaşıyormuş ya bende yazmadan önce buraya tekim sanıyordum
balarisi06 emiras59 eğer hep geçiştirerek devam ediyorsanız vitamin eksikliği olur bebekte sizden alacağını alır siz kötü olursunuz o daha berbat halsizlik yapar hasta olursunuz 🥺 belkide bundan dolayı sürekli yatma modundasınız yapmayın derim 😔
balarisi06 emiras59 haklısın tek başına yemek yemek zor gelebilir ama geçiştirirseniz sonra siz sıkıntı çekersiniz ☹️ tv açın müzik açın motive edici şeylerle destekleyin 🤷♀️
Merve-1109 emiras59 ay bende 33+5 im bu gün inanırmısın bu saat oldu hala yataktayım kalkamıyorum resmen kalkmak canım dahi istemiyor az önce eşimi arayıp pazarlık yaptım bi çorba bi makarna yapsam olur mu diye neden böle oldum bende anlamadım😂😂
bilnazo68o emiras59 bende öyle kahvaltıyı yapınca çok uykum geliyor ama uyumuyorum. Birde akşam yemek yedikten sonra aynısı oluyor 🥴çok agırlaşmış hissediyorum kendimi
TugceSmile emiras59 Yaşamaz mıyım. 35. Haftadayım sürünüyorum resmen. Günüm kahvaltı, uyku, uyan, atıştır, uyu, yemek ye, uyu döngüsünde geçiyor 🙈🤤 Az önce uyandım bişeyler atıştırıp yine uzanacağım mesela🙄
emiras59 TugceSmile bende burdan özendim meyve yedim sağlıklı bir şeyler olsun diye yine yatıcam 🤦🏻♀️