emiras59 Kızlar selam herkese şu 2 haftadır kalkıyorum kahvaltı yapıyorum yine bi uyku çöküyor yerimden kalkamıyorum gece uyumak için de tekrar uyumuyorum video izledim vücut enerji depoluyormuş vs ama aynı haftada olanlar yaşıyor musunuz?
Hsbsk emiras59 bense 34 deyim. Biri beni kazısında kalkayım yani. Bide cocuk var evde 6 yasinda. Bi yemek yaparsam yoruluyorum hic hic halim yok. Bugun bebegin kıyafetlerini yıkamaya başladım çok geç kalmışım cok zorlaniuorum
Zeyyyn emiras59 bende 32deyim uykularımız düzensiz olduğu için gün içerisinde bende öyleyim uyursam gece uyuyamym zaten hepten sabah oluyor 🤣
Aysobaciniz emiras59 bende 34. Haftadayım başımı yastığa koysam uykum gelir, fakat bu ara grip olduğum için hiç uyuyamıyorum😔 bundan öncesinde aşırı uykulu halsizlik çok fazlaydı
emiras59 kukiveannesi bende tek miyim diye düşünüyordum bugün enerjik olmam gereken bir gün ama ben o koltuktan o koltuğa yatıyorum 🙇🏻♀️
kukiveannesi emiras59 evet evet uyanıyorum kahvaltıyı kaldıramadan yığılıyorum😅 sonra asla kalkmıyorum bi daha bazen akşam yemeği de yapamıyorum anlamadım gitti 🤦🏻♀️
emiras59 kukiveannesi aynı ben 1 haftadır yemek yaptığım yok evde 😅 kahve içsem iyi gelir mi acaba ya dışarı da çıkıcam ama kalkamıyorum bile 🥺
emiras59 Hsbsk bende geçen hafta yaptım onu gerçekten geç kalmışız ya bu hafta da hastane çantasını hazırladım erken geliyor ama insanın hali kalmıyor
kukiveannesi emiras59 ben denedim bende etki etmedi bazen duş işe yarıyor biraz canlanıyorum ama biraz 😂
Hsbsk emiras59 aynen yaparım hazırlarım diye düşündüm ama yok yani. Artik 3 günde ancak yıkar katlarım esimde ütüler haftasonuna
Zeyyyn emiras59 aynen o yüzden gün içerisinde yorgun ve bitkin oluyoruz 😵 doğumdan sonraki levele hazırlanış 🤣
Burcan35 Sanirim son uyumalarimiz olcak 34. Haftadayim bende ve biri beni nerdeyse yataktan kazisin modundayim lavaboya bile kalkmak istemiyorum sadece uyumak istiyorummmm
emiras59 Burcan35 yatsam uyuyamıyorum gündüz ama kalkamıyorum da gram halim yok tuhaf bir şey anlamadım bende 😰
miniksevdamm emiras59 ay 33+5 olduk Bende öyle ya evi süpüreyim diyorm 5 dk Sonra 5 dk sonra derken akşam oluyor
emiras59 miniksevdamm geçen akşam 8 de süpürdüm evi bende akşam biraz daha iyiyim gündüz hepten ölüyüm
Veralynn emiras59 35 haftaya girdim aynı durum bende de var hiç kalkasım gelmiyor bazen 11-12de kalkıyorum. Yemekten sonra az uzanayım diyorum ya da yorulunca yine yarım saat 1 saat kadar uyukluyorum🙄
balarisi06 emiras59 yaşamazmıyız hemde nasıl kahvaltıyı yap hoop devril tekrar kalk bişeyler ye anca kendime geliyorum 🥺
emiras59 balarisi06 ne yiyorsunuz ben kuru üzüm fındık falan enerji versin diye ama bana mısın demiyor 🙇🏻♀️
Veralynn emiras59 Bende gece yatakta uyuyamıyorum karnımdan dönemiyorum rahatta edemiyorum ama ne hikmetse koltukta pinekliyorum o güzel geliyor🤭🤭 tekirdağın neresindensin ?