Mayacm Kızlar selam ben hep gunluk ped kullanan bırıydım hamıle kaldıgımdan berı kullanmıyorum ablam mantar olabılır sıcakta kullanma dedı doktorada hep unutuyorum sormayı suan 13+5 haftalıgım akıntım arttı sız kullanıyomusunuz ıc camasırı degıstırmekten kalmadı nerdeyse 😂 kullananlar mantar faln oldumu yazarsanız sevırım
Ilkayy Mayacm evet hamilelikte günlük ped sağlıklı değil bence kullanmayın doktorum da bana kullanma dedi
Meriiih Mayacm kullanma canım sık sık çamaşır değiştir. Benim de fazla oluyor öyle yapıyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
kukiveannesi Mayacm ben 2-3 tane kağıt havluyu katlayıp koyuyorum her kavaboya gittiğimde de değiştiriyorum ve kendimi bildim bileli böyle yaparım annem alıştırdı
Zeysezer Mayacm 16 haftalığım kullanıyorum gerektiğinde akıntı çok oluyo rahatsız oluyorum bi zararını görmedim
Gizemin-minnakI @Mayacm 16 haftalığım. Kullanıyorum ben . Çünkü günlük ped takmadan rahat edemiyorum . Bi sorun yaşamadım canım .
Linaeliff Bamada ne doktorum ne de sağlık ocağındaki ebe pedi önermişti kullanma demisti.doktorum rulo havlular var ya her lavaboya gittiğinde her yarım saat 40 dakikada bir değiştirerek biraz onu koy dedi 29 haftaligim en başından beri bu şekilde yapiyorum hem çok rahat hemde çok şükür bi problem yaşamadım
emiras59 Mayacm hiçbir şey olmadım valla kullanıyorum 8 aydır günlük pedsiz asla yapamam akıntıyla baş edemem çünkü
naz00 Evdeyken ben de kullanmıyor, sık sık çamaşır değiştiriyorum ama dışarda çok mümkün olmuyor malesef, kotexin çok ince hassas bir günlük pedi var sık sık değiştirerek onu kullanıyorum dışarda
HaticeNur34 @Mayacm akıntım benimde oluyor canım şuan 22 haftalıgız tam sık sık iç çamaşırı mı değiştiriyorum sıcaklarda sağlıklı bulmuyorum günlük pedi ben kullanmadığım halde 2 kere pişik ve yara oluştu düşün yani en iyisi çamaşır değiştirmek😊
balarisi06 Mayacm sık sık değiştiriyorum kullanıyorum çünkü peçete felan da pek rahat olmuyor ha peçete de kullandığım zamanlar oluyor ortaya karışık çünkü eğilmek artık çok zor aürekşi iç çamaşır değiştirmek daha zorluyor beni 🙄 30+3 üm 🤷♀️ sağlıklı değil diyorlar ama çare yok en güzeli sık değiştirmek
Zeyyyn Mayacm ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı çamaşır değiştirmektense onu değiştirym az gelse amenna akıntı da bitmiyor ki anam
Esssmom Ben en başından beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Parfumsuz ve yüzde yüz pamuk olanı alıyorum ve günde 5 6 defa değiştiriyorum. Zararsız diyemem ama ben zararını görmedim.
MerveNur- Mayacm ben de peçete koyuyorum kendimi bildim bileli. Ama uzun süre dışarıda durcaksam günlük takıyorum mecburen o da hep olmuyor zaten. Şimdiye kadar da özel bölgem le alakalı hiçbir sorunum olmadı çok şükür. Bir kere parfümü peçete almışız o kötü yapmıştı ama ona dikkat et 😊