Kafam Hilal-95 doktora gittim kalp atışı var oynaması ıyı dedi ıkı gun de hıssetmen lazım dedı bu gece hissetmezsen yarın renkli dopplere gel dedi oynamasını bekliyorum hissetmezsen renkli dopplere gitcem 😥
Hilal-95 Kafam e oynuyosa sorun yoktur ya korkutma kendını hemen hissedersin sol tarafına yat detaylıya girdinmi sen
Kafam Hilal-95 detaylı yaptı hatta bu gunde yaptı kordonun kan hızına bile baktı sorun yok dedi gitti hatta eliyle yüzüne dokunuyodu ağzını açıp kapıyodu
Hilal-95 Kafam demeki bebeğin çok hareketlı olmcak yormıcak seni uslu bı çocuk daha ne istiyosun bsy olmaz allahın izniyle kan akışı felan normalde sıkıntı yoktur ya sen sitres yaptıkca o da sitres oluyor sonucda etkılenıyodur
Kafam Hilal-95 aksine doktor aşırı hareketli hissetmen lazım dedi of ya doğsa da gözümün önünde olsa böyle ulustrosan olmayınca anlamıyom derdini 😂😂😂
Hilal-95 Kafam olur olur merak etme ya sitresden bebişin etkılenıyor annesi ağrı kesici felan hiç aldınmı belkı o yavaslatmıstır yada pozisyonu farklıdır doktor sorun yok dediyse yoktur 🤗
Kafam Hilal-95 yok doktorun verdiği ilaçlar dışında hiç ilâç içmedim bu ay gayette mutluydum oysa bu duruma kadar 🤷♀️
Pati Kafam cok sevindim dunden beri sizi merak ettim.Sukurler olsun🤲🏻Rabbim saglikli sihhatli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin hayirlisiyla insallah