Kafam 24+3 hamileliğim bebeğimi hissederdim hep dısardan bile goruyodum bazı hareketlerini ıkı gündür hiç en ufak kıpırtısını hissetmedim normal midir sizce doktorumada yazdım cevap bekliyorum ama biraz tedirginim
Hilal-95 Kafam çok normal sol tarafına yat tatlı bsyler ye en azından titreşim hissedersin ama genelde düzensiz oluyor yani ben şuan daha net hissetmye başladım ozaman hissetmıyomusum dedim yani korkma kuzum
Nilduru Kafam eğer imkanınız varsa bi doktora görünün bence içiniz rahat etsin tedbirli olmakta fayda var❤️
Kafam Deryakayabasi iki gün hiç uyanmadı mı ki aklıma takıp ıkı gun uyumadım ben hissetmem gerekmez miydi
Deryakayabasi Kafam ben 34 haftalığım bazen bende hissetmiyorum uyuyorlar genelde günde 18 saat uyuyorlar
Kafam Hilal-95 yok denedim hepsini hiç bi tepki yok doktoruma yazdım bekliyor gidiyorum şimdi inşallah bişey yoktur çok kötüyüm ya
Hilal-95 Kafam korkma ya öle sen stres yaptığın ıcınde etkılenıyor sağlık ocağında kalp atısını dinleyebılırsın istersen
Kafam Hilal-95 saglık ocagi aklıma gelmedi kendı doktoruma yazdım gel bi bakalım içimiz rahat etsin dedi gidiyorum bende kayınpederimi bekliyorum o götürcek
Hilal-95 MerveNur- bi cihaz var her yerde vardır heralde bi çok yerde duydum bana tetenoz yapmadan bakıldı dinlenıyor bı cok kişi gidiyor kontrol için dınlemeye aklınızda bulunsun
Kafam Pati geldik doktordan oynuyo içerde doktor bi sıkıntı yok bebekte hersey normal ama sen bu gece hissetmezsen renkli dooplere gel yarın dedi nasıl bişey o bilgisi olan var mı bişey yoksa niye bunu istedi ki
zeynep5627 @Kafam böyle bi durumda lütfen hemen doktora başvurun Allah korusun başka bir durumda olabilir inşallah bebişiniz iyidir 🤲🏻🌸
MerveNur- Hilal-95 çok sağolun yarın gidince sorayım ben de hastanem çok uzakta eğer burda o imkan varsa çok iyi olur 😊
Pati Kafam cok sevindim dunden beri sizi merak ettim.Sukurler olsun🤲🏻Rabbim saglikli sihhatli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin hayirlisiyla insallah
Kafam Deryakayabasi doktor oynuyo kalp atışı var bi sıkıntı yok ama bu gunde hissetmezsen renkli dopplere gel dedi