MyUniqueBaby Tansiyonum normalde 10/6 dır şuan 14/9 napabilirim ne yapayım çok koruyorum ilk kez oldu
Annesininkuzusu01 MyUniqueBaby Lütfen sadece hemen doktora gidin. 24 saatlik protein kaçağınıza baktırın. 27 haftalığım 3 hafta önce 14/8 le gittim 2 hafta hastanede yattım. Şu anda bebeğimin suyu sınırda ve plasentada ödem var 30 lu haftalara gelmek için dua ediyorum😔
poyrazinannesi3547 MyUniqueBaby direk gidin çok yüksek Aradaşmn doğumu oldu 2 gün önce protein kaçağı ve tansiyon yüzünden Rabbim şifa versin inşallah temiz çksn sonuçlarla kaç haftalıksınız
Annesininkuzusu01 MyUniqueBaby Ölçümlere aldanmayın yine de gidin bence çok önemli ve ihmal edilmemesi gereken bir durum. Tansiyon inip çıkıyor zaten sürekli
MyUniqueBaby Annesininkuzusu01 En yakın acile gidiyorum şimdi canım özel olarak söylememe gerek var mı yoksa normal tahlilde protein kaçağına bakılıyor mu
MyUniqueBaby Annesininkuzusu01 kan çıktı canım temiz dediler idrar tahlilini bekliyorum şimdi İnşallah temizdir. Yalnız şekerim 83 e düşmüş doktor bir şeyler ye dedi
teachervera MyUniqueBaby Benim 1 defa öyle çıktı doktor takibe aldı yüksek tansiyon ve protein kaçağından dolayı besin alamamış bebeğim. Acil sezeryana alındım 37 de
kubratskya_ MyUniqueBaby tansiyonun yüksek olması kötü benim kuzenim bu yüzden iki gebeliğinde de erken doğum yaptı.. Rahimi alınıyordu
Annesininkuzusu01 MyUniqueBaby Yalnız idrar 24 saatlik olacak benimde acilde verdiğimde protein yoktu. 24 saat boyunca bir kapta biriken idrarımda çıktı protein
Makbule01 MyUniqueBaby şuan dinlen sol yat dinlen kafana masaj yap ve alfamet 250mg kullanıyorum doktorum yAzdi ve doğuma kadar kullanıyorum
MyUniqueBaby Annesininkuzusu01 neden 24 saatlik idrarına bakma ihtiyacı neden duydular ? Tansiyonunuz düşmediği için olabilir mi ? Benim hastanede hep düşüktü