Meriiih Deryaerbil ben sağlık çalışanıyım gebelik öncesi 2 doz sinovac olmuştum ancak doktorum şu an için gebelikte biontech olmamı istemiyor🤷🏻♀️🤷🏻♀️
svl0787 Biontech oldum iki dozu da yaptırdım ilk dozunda 1 gün kol ağrısı ikinci dozda yine hafif kol ağrısı ateş ve halsizlik oldu ama sadece bir gün sürdü ertesi güne bişey kalmamıştı ilk dozu 17.hafta ikinci dozu 21.haftada oldum
Deryaerbil svl0787 bebekte bşr sorun olmadı değil mi .. bebekten korkuyorum ya yoksa bana bşr şey olacak diye değil ama doktorum da ol dedi
Deryaerbil sel_ma doktorum söyledi bana kesinlikle olmalısın hamileler çok etkileniyor koronadan dedi ../
svl0787 Deryaerbil Çok şükür hiç bir problem olmadı aşı sonrası iki kere kontrolüm oldu gayet sağlıklı bebeğim 🙏🏻🧿
K88_ Merhabalar ben hamile olduğumu bilmeden oldum 19 haziranda ama iki buçuk haftalık hamileymişim şuan 11 haftalık ikinci aşımı ne zaman olacağımı da bilmiyorum olsam bile arada ki ay farkı uzun olduğu için etki eder mi onu da bilmiyorum 😢
Mysunshinee Doktorum 3 ayı geçtin olmanı öneririm dediği için geçtiğimiz cuma ilk doz biontech aşımı oldum. İlk gün kol ağrısı disinda bı şikayetim olmadı. 15 haftalık hamileyim
Deryaerbil Mysunshinee iyiki postu açmışım kızlar teşekkür ederim içimi rahatlattınız aldım randevumu ❤️❤️ Olmayınca annenlere ve bebekler yoğun bakım a gitebiliyormuş
Deryaerbil K88_ 22 olacağım canım perşembe günü Hakan gürbüz r gidiyorum delta hastanesi siz hangi hastaneye gidiyorsunhz
Dugisim Meriiih Ben de bu sabah ilk doz sinovac oldum 23 haftadayım 2doz sinovac tamamlayıp doğum sonrası 1 doz biontech olursun dediler bana da mantıklı geldi. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür