Eylllllll DerinTaskin sabah vakti anlamında Kur’an’ı Kerim de de geçiyor. Bizim bu ismi secmemizin nedeni ise lisede tanıştık kahraman Tazeoğlu yazarın kitabı var Bukre diye eşim onu bana hediye etmişti 8 yıldır birlikteyiz 2 aydır evli ☺️bizim için çok anlamlı
rengarenkduduv G33 Kızım olacak ve ismini Piraye koyduk. Eğer erkek olsaydı da Cenk koymak istemiştik.
ftmnr_drgt Eylllllll bukreyi 2014 yılında edirne de okurken yazarı geldiginde imzalatmıştım, bizde eşimle 5.5yildir sevgililik dönememiz oldu 1 yıl nişanlı kaldik oyle istedik evimizi tadilatını yaptık eşimle düğün telaşı olmasın diye 1 seneye yaydık hepsini evliliğimizin 2.yılındayız bebek 2.yilda düşünüyorduk ve düşündüğümüzde nasip oldu 12+6yiz şuan ismine Armin karar verdik hamileligimin basından bu yana hem erkek hem kiza uyumlu 12+2 de kendini göstermedi çok hareketli minigimiz 1eylulde 2li tarama sunucumuzu almaya gittiğimizde gorecegiz Arminimizi❤
1425 G33 Ben de seçenek çok çünkü henüz cinsiyet belli değil 😅 Kız olarak: AYBÜKE- ŞÜHEDA- SERRA ÖZÜM- LIYA- ARYA - BEREN Erkek: GÖKTUĞ- ERTUĞRUL - KEMAL- ALPEREN- ASAF HAMZA
Fatosduzgun55 G33 ilk gebeliğimde 21 haftaya kadar kız dediler ASEL LİNA da karar vermiştik ama detaylı ultrasonda erkek olunca Mert İsmail koyduk… suan 18. haftadayım kız gıbı dedı ama ısrarla detaylıyı beklıyorum bir kere dilim yandı🤭 kız olursa adı belli erkek olursa Miraç yada Meriç düşünüyorum✌ Rabbim herkese hayırlı dogumlar hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲
ftmnr_drgt Ismimiz hamileligimin ilk zamanlarından bugüne belli hem kiz hem erkege uyumlu Armin olacak ,eşimle karar vermistik Armin diye seviyoruz minigimizi Şuan 12+6yiz 12+2 de kendini göstermdi çok hareketli bir minigimiz var bacak arasında bir çıkıntı var bu erkek ve kizda da gozukuyormus gostermedi kendini 😊🐣 ikili tarama sonuçlarımizi 1Eylulde almaya gittiğimiz de göreceğiz Arminimizi inşallah cinsiyetini öğreneceğiz 🧿❤
Hifaefraimm CaglaNr bildiğim kadarı ile nare nin anlamı ateş demek ama yine vence bir araştır çünkü iamin azabı var mesela ben kızım olursa masal ismini cok koymak istediğim ama islam da ve kuran da olmadıüı için kimlik ismini hifa koycam hifa yani sabreden kadın olarak biliniyor hz süheybin eşi nin ismi göbek adı da masal olcak yine allahın katına nazaren dikkat amaçlı yaptım
Momydemet Kız olursa Defne,Asya,Umay Erkek olursa Göktürk,Göktuğ düşünüyorum 😄 eşim sadece olur ya da olmaz diye yorum yapıyor,isim olayına müdahale etmiyor 🙂
Falimdacikmadin G33 bana da kıza yatkın demişlerdi o haftalarda. Erkek olduğunu öğrendim 18. Haftada. Sağlıkla gelsinler inşallah ☺️