Nagihan61 BiZde 36+4 haftalık olduk oğluşumuzun ismi önce Enes Hamza olcaktı sonra Enes ler çok yaramaz olurmuş diyorlar değiştık ❤️YAVUZ SELİM koymakta karar kıldık 🥰öncelik sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inş cümlemizin 👌
Hifaefraimm Nagihan61 yaa ben hep kız olcak diye kızımın ismi hifa olcaktı kimlikte göbek adıda öasal olcaktı ammmaaa gel görki bir tane erkek oğlum olcak babasından sonra annesine aşık olcak bir erkek daha kocam paylaşmak istemediği için sinir de oluyo😂😂😂ama kosmet ve isim bulamıyom
Hzlkaya G33 kızımın adı Ülkü Vera 💜 ikincinin cinsiyeti belli değil ama kız olursa İlke Mira 💜 erkek olursa kuzey Arslan 💙
istanbullugelin34 rabiamustafa bizim belliydi aslinda annesi begenmeyince benimde içime sinmedi demeye basladi ama yine o olcak en sanunda 😂
rabiamustafa Yasemin_in68 hasanlarmıııııı😳walla komşuda var bugün12de bir başladı ağlayıp bağırmya 2 buçuktu sustu herhalde bayılmış olmalı artık hasanlar çok fena oluyooo😌
rabiamustafa Bizimde kız olucak kısmetse arya alya ilbilge belinay ceylin bengisu asya miray tuğsem bunların hepsini ben buldum kocam beye birini beğendiremedim 😤belki birilerinize fikir olur😊