Acemianne99 Ahin72 ikili tarama testi 11-14.haftalarda rutin istenen bir testtir ve genelde 12.haftada yapılır. İstenmesi bebeğinizde henüz bir problem olduğu anlamına gelmez, içinizi ferah tutun
rabiamustafa G33 walla kocam beye onundiyorum yok bunu diyorum yok benden pes bişy bulmayı düşünmüyorum bulsun koysun şuanda o muhabbeti yapıyoruz canımı sıkıyo zaten 😤😤
Sebnemamirli ZZeynepP1903 anladım daha var bulursun güzel isim Medine benim çocukluktan istediğim bi isim çok şükür nasip oldu kızıma koymak 🤲
Neseay Hat90 Yusuf peygamberimizin adı. Yusuf peygamberimiz yüzünün güzelliğiyle bilinir hatta hamileyken bebeğimizin güzel olmasını istiyorsak ona bol bol Yusuf ve Meryem sureleri dinletmeliyiz. Maşallah adının güzelliğiyle yaşasın.
rabiamustafa Yasemin_in68 hasanlarmıııııı😳walla komşuda var bugün12de bir başladı ağlayıp bağırmya 2 buçuktu sustu herhalde bayılmış olmalı artık hasanlar çok fena oluyooo😌
Seraykrblt G33 kızıma Dalya Ömür ismini koyucam ikisi de ayrı hangisini kullanmak isterse onu kullanır🥰🌸
Sibel93 semaqokcedonmez bu sene Asaf ekleme koyan çok olcak sanırım bizde Ali Asaf düşünüyoruz nasipse inşallah ☺️