Elikra Kbrglscgnyldz Hatice İnşaAllah olacak ilk ismi Hatice Bera düşünmüştüm bakalım Hatice Hüma da olabilir☺️
yusufcukbccegi Neseay Allah korkusu ile günahtan çok fazla çekinen. Haram veya helâl olduğunu iyice bilmediği şüpheli şeyleri yapmayan. Günah işlemeyen. Her şeyde Cenab-ı Hakk’ın rızasını gaye ve maksad edinen anlamı var Etka’nın.Eşimle anlamini çok beğendik.
BediaTezcan Kızımız eşimle benim ismimden geliyor Bedia-Semih Tezcan kısaltması Zeynep BeSTe oldu, 63güne oğlumuz doğacak yine ismimizle uyumlu Benan Selman olucak inşallah ☺️
glcan87 Dugi7 bizde doğa Eylül düşünüyoruz daha doğrusu eşim doğa ismini istiyor bende Eylül bakalım kısmet
Tuqbaysf Ahin72 merhaba canm bendede 11 haftalik iken alindi ilk hamileligimde hatta tup bebek bizimki. Ve sonucumu cok kotu cikti gunler bize kotu oldu down sendromu yuksek riskli cikti. Napmaliyiz peki artik dedik ve baska testler vardi onlari verdik nitfly testi ucretliydi. Ve cok sukur o testimiz cok temiz cikti bunda fogruluk payi %99 ama ikili testte dogruluk payi %60 65 civarinda.
Rabis_nt G33 henüz cinsiyet belli değil ama kız olursa Aslıhan erkek olursa Muhammed olacak inşallah 😍😍
cckzylcn_21 Ilk oğlumun adi Kuzey Ali Ikisiye hamileyim erkek olursa Doruk Ege yada Kerem Ege Kızım olursa Başak yada Ecenaz
Zeryaveannesi G33 kızımın adı zerya melek olacak zerya ismini ben seçtim abisi onu meleğim diye sevdiği için melek koyalım mı dedi bizde babasıyla kabul ettik oğlumda 5 yaşında inşallah hayırlısıyla 20 gün sonra sezeryanla kucağımıza alıcaz meleğimi inşallah
1kubra1 İkizlerim olucak Allah’ın izniyle ikiside kız ama karar veremedm 😂 hadi beraber karar verelim lena / alya lena su / alya duru Alin/alya arya/kayla ya da karla
Alini merakliblog 1kubra1 Hüma&Mina isminde kız öğrencilerim vardı çok tatlılarda. Umarım sizinde öyle olur. 😊
Hat90 Yasemin_in68 benimde oğlumun adı Yusuf Hasan :) Hasan babamın adı :) Hasan güzel demek Yusuf da öyle ben sevdim :)
Neseay Hat90 Yusuf peygamberimizin adı. Yusuf peygamberimiz yüzünün güzelliğiyle bilinir hatta hamileyken bebeğimizin güzel olmasını istiyorsak ona bol bol Yusuf ve Meryem sureleri dinletmeliyiz. Maşallah adının güzelliğiyle yaşasın.