Yamacin-Annesi Esraali evet en kötüsüde kendi gigtin doktorun izne ayrilmasi inşallah benim doktorum izine cikmaz🙏
FusunF Esraali nasıl yanı ekrana bakmadan bebeği nasıl göreceksin neden bakmıyorsun ne saçma 😂ilk defa bole sey duyuyorum en doğal hakkın bakmak onaneymiş 😂
Sblatc Esraali duvara bak dediğinde sizde ona bakın ha duvar ha sen😅 bende devlete gittiğimde hep böyle saçma şeyler oluyo
Kubra_K Esraali yanı anlasam da anlamasam da soruyorum arastiriyorum tıp okumadik diye mal değiliz hoş😂
Heather Esraali ben ilk devlet hastanesine gittim kese kontrolüne duvara döndürdü başımı dr🙄 ekran zaten ona dönük, kendisi o kadar yakın değil maskeliyim o maskeli önlüklü ben muayenede duvara dönük durdum. Ne anlamsız işler…
balbocegim27 Esraali benimde bebeğe fetal eko çekilecekti oda zaten zifiri karanlık duvar kenarındaki sedye ye yatırdı beni kadın duvara bak dedi zaten stresliydim iyice stese soktu
balbocegim27 Esraali bazen kolu bacağı ayrılmış gibi görünüyor korkmuyo değilim insaflı doktora gelince bak burası kalbi atıyor diyo
Esraali balbocegim27 kolu bacağı nasıl ayrılmış bunlar nasıl Dr nasıl okumuşlar güya ayy öldüresim var bnları
2melekannesi_ Esraali bi kere daha bu doktora gitmiştiniz siz sanki öyle hatırlıyorum😂 ayda bir anca görüyoruz onda da bakmayıp napacaz özlüyoruz zaten😅