-Arya- Civcivim_34 MHRS ye sürekli bakıyor kuzenimin eşi, o da oraya gidiyor. Ben büyük konişmiyim önünden geçmem, gidip onların suratını mı çekicem ilgi alaka 0🙄
Hilooo Civcivim_34 gitme şansınız var ise özel city hospitala Türkan hocama gitmenizi tavsiye ederim çok ilgili ve çok güleryüzlü bir doktor pişman olmazsınız
Selcansahin33 Bende forum yaşam sultan hanıma gidiyorum cok memnunum doğum için normal doğum dedi çatın çok müsait dedi normal doğum için sancım tutarsa şehir hastanesine gideyim diyorum elimiz sıkışık çünkü 2.5 milyar cebimizde kalır diye cazip geliyor açıkçası
Beliz100 Selcansahin33 sultan hanımınkendiyle mi konuştunu doğum ücretini ben de ona gidiyorum memnunum doğumu da onda yapıcam
Selcansahin33 Yoncca yaa normal için mi sezeryan için mi sultan hanıma kendi belirtmedi fiyatı hastane söyledi
Selcansahin33 Beliz100 hastane veznesine sordum ya hala kararsızım sultan hanımda mi yapsam şehir hastanesinde mi diye sultan hanımdan cok cok memnunum ama normal doğumda doktorun cok etkisi yok ebeler ilgileniyor diye sancim tutunca şehir hastanesine de gitmek mantıklı geliyor bilemedim hastanesi arayıp sorunlara fiyat bilgisi veriyorlar ben öyle yaptım
Beliz100 Selcansahin33 arkadaşlrım yaptı sultan hanımda doğum oldukça memnun kaldıkar doğru doğum da çok etkisi yok ama dikiş falan kendi atması önemli diye düşündüm tabi siz bilirsiniz
Yoncca Selcansahin33 sezeryan için ama arkadaşım aracılığıyla gidecem o 3 çocuğunuda onda yapmış tanıdığı için benim içinde rica etti
Selcansahin33 Beliz100 doğrudur cok tesekkur ederim anestezi teknikeriyim normal doğumada sezeryan dogumada hakimim aslında insanı bazen bilmek de yoruyor bilmesem daha kolay karar alırdım galiba 🤦♀️🤦♀️
Selcansahin33 Yoncca yaa ne güzel benim son 10 gün falan artık doktor değiştirmem uygun olmaz ama sizin adınıza sevindim 🤗🤗
Yoncca İ Selcansahin33 aynen devam edin artık arada çok yok onun için başka doktorun suratını çekmeyin 😊