gonulcelen Chicco duo love araştıyordum bnde puset baston gibi kapanıyor travel sistem ana kucağı ile 2 li set olarak satılıyor
gonulcelen Diğer alternatif inglesina bu da 2 li veya 3 lü bu da baston gibi kapanıyor. İlerde baston gibi bebek arabası almak istemediğim için bu özellikteki bebek arabalarını araştırıyorum
ArzuztrkSavran Bende Kraft fit travel sistem aldım gerçekten gayet iyi baya araştırıp almıştık içime sindi kullanmayı iple çekiyorum 😇🙏
merveeed Esra___ bize rusyadan hediye geldi evet çok pahalı ama sürüşüne ve özelliklerine bayıldım çokta hafif
Hasanmelek dalin Ebebek den ben baby plus canyol Travel sistem v2 den aldım indirimdeyken daha kullanmak nasip olmadı kaliteli duruyor
Kocozge Mel_yuz memnun musunuz acaba bir de özel olmayacaksa ne madara aldınız bende aynı arabaya bakıyorum da ☺️
Mel_yuz Kocozge İstabul özel serisini aldık biz siyah Saraçhane den 1.700 tl daha kullanmak nasip olmadı ama modeli duruşu çok güzel 🙈
busrasahinn ArifeAhmet bide aynı sayfada jaguar travel sistem vardı onu çok istemiştim önce o bitti sonra maximum gri dedim grisi de bitti siyahını aldım bekletmeyim daha dedim yoksa beklicektim az daha😂
nrcnmrt Zeyneptzgn ne zaman almıştınız hala sürüyormu kampanyası? Bir de tam olarak markasını yazar mısınız?
ozdenarda aysegul_01 bizde yeni aldik hepsi buradadan indirime grmisti 999 dan 669 da dusmus hafta sonu geldi kullaniyorum gayet memnunum rahat kullanimi babybee travel sistem kullanan anne olarak tavsiye ederim