Lokumunannesii Arkadaşlar tıptaki adını bilmediğim için tuhaf bir post açtım gözümde iki gündür beliren bir beze bar var kasıntı ile beraber çok kızardı şişti ne iyi gelir damla kullanıyorum fakat kar etmiyor basından böyle bişey geçen oldu mu
Nry0682 Lokumunannesii arpacık cıkmış.Elinizle mudahale etmeyin kaşımayın Dra gösterin damla verir ve o rahatlatır.Bi kac gün sürüyo onun sönmesi.Gecmis olsun
Nzlozkn Lokumunannesii çayın demine pamuk batır sıcak olsun onu şişliğin oldugu yere hafif sürt gün içinde birkaç defa yap 2 güne geçer
Mamosunannesi Lokumunannesii sıcak uygulama yapacaksn günde üç defa göz merhemi terramycm kullan üç günde geçer bende oldu hemen sıcak uygulama yaptım şişeye sıcak su koy bezle sar gözünün üstünde beklet agrısı hafifler ve geçecek
Sude-96 Lokumunannesii hayırlı olsun tekrarlıyor o hep 😂 benim makyajla yatınca falan çıkıyor veya bazı kozmetikleri kullanınca yüzüme dikkat edin sizde yüzünüzü falan bu süreçte Dalin falan varsa onları yıkayın Bir de bir krem veriyor doktorlar onu sürünce geçiyor diğer şeyleri pek tavsiye etmiyor doktorlar bana sürme demişti bu çaydır falan filan
Lokumunannesii Nry0682 evet evet arpacık diyorlar dedim ya ilk kez oldu bende sasırdım doktor üç dört tane damla verdi ama sönecek gibi değil her gün daha fazla kızarıp sişiyor
Lokumunannesii Sude-96 Hiç makyaj yapan biri degilim birden türedi nasıl oldu neyden oldu bilmiyorum insallah geçerde tekrarlamaz yemin ediyorum 2 gündür şişlikten tek göz geziyorum bulanık görüyorum🤷🏻♀️
Mom726272 Lokumunannesii aylarca damla tedavisi gördüğüm ama Bi sonuç alamadığım ve sonunda ameliyat olduğum şey arpacık yani halk dilinde it dirseği fazla dokunma canım büyük ihtimalle enfeksiyon kaptın ya elinden yada gözüne kullandığın makyaj malzemesinden sen mutlaka doktora git
Lokumunannesii Mom726272 makyaj yapan biri degilim en son bir yıl olmustu makyaj yapmayalı canım inşallah ameliyatlik bir durum olmaz git gide şişiyor
Gzydn Lokumunannesii canim oğlumda çıkmıştı salazyon demisti doktor sadece ameliyatla gecer demisti biz her aksam sarımsak sürdük 7. Günde hicbirsey kalmamisti
Mom726272 Lokumunannesii çok geçmiş olsun canım ya enfeksiyon kapmıştır o zaman benim alışkanlıktan elim hep gözümdeydi 4 yıl oldu ameliyat olalı gözaltımın iç kısmında parmakucu kadar 2 tomurcuk gibi olmuştu kaşıntısı da cabası geçmeyince zaten doktor ameliyata karar verdi ameliyat basitti 1 gün sargılı kaldı gözüm ertesi güne doktor açtı sargıyı gene iyileşene kadar pansumana devam ettim ondan sonra diğer gözümde küçücük içten çıktı o zamandan beri hafif kızarık duruyo gözümde kaybolmuyoda büyümüyoda yaşayıp gidiyoruz 🙈 inşallah senin ki damlayla geçerde bidaha tekrarlamaz
Lokumunannesii Gzydn sarımsağı nasıl sürdünüz gebelıkten ötürü ilaç kullanmak istemiyorum doğal olan ne varsa kullanabilirim
Gzydn Lokumunannesii sarimsagi soyduktan sonra ezip suyunu çıkarıyorduk kulak copuyle suruyorduk her aksam yaptik 7. Aksam bitmişti. Sadece sarımsak cin sarımsağı olmasın normal taskopru sarımsağıyla yaparsınız.
Erol Lokumunannesii it dirsegi bendede cıktı annem bebegı ilan bir kadının sütünden bir cay kaşıgı aldı gözüme dökmüştü hem kalıntısı gitti hem kendisi gectı ama kız bebegı olanın şimdi yok mikrop kapar tuhaf tuhaf laf söyleyen olacak ama bizimkiler hep yapar akrabalar da cabuk gecırır sen bilirsin yınede
Lokumunannesii Erol evet anne sütü gerçekten geçiriyor canım biliyorum közüm 17 aylık 7 aylıkken memeden kendısı kesıldı kendı sütüm olsaydı sürerdim ama başkasının ki olmaz herhalde🙊
Lokumunannesii Gzydn elimde hakiki Taşköprü sarımsağı var canım deneyim ama yakmaz mı sarımsak çok yakıcı bi besin göze daha ciddi zararlar vermesin
Lokumunannesii Mom726272 Teşekkür ederim canım benim 🙏🏻 en son ameliyata kadar gidecek sanırım göz kapağım iyice şisti gün geçtikçe düzelir diye beklerken daha kötü oluyor ucu kıpkırmızı oldu korkuyorum açıkcası damlalarda işe yaramıyor
Gzydn Lokumunannesii evet yakıyor zaten ben kendime de uygulanmıştim dıştan sürüyorsunuz zaten ama iyi geliyor 2 yasindaydi oglum ona da bana da birsey olmadi cok sukur
mutluugizz Lokumunannesii benim sürekli çıkardı ama çok şükür çaresini buldum sarımsağı soyup bıçak değdirmeden bölmeye çalışın böldükten sonra o bezenin üstünde ovalayın hafif biraz bastırın yakıyor biraz ama günde 1 kere yapsan bile hemen geçiriyor ve benim bayadır çok şükür çıkmadı