Gubbiss01 Bilgeee58 canım organları tam Allah’a şükürde şimdi igneden geldim ebem arterde sıkıntı varsa kesinlikle ciğer geliştirici yaptırmamı söyledi sende bi doktoruna sor istersen erken doğabilir solunum sıkıntısı yaşarsın dedi bilmiyorum moralim çok bozuldu 😞😞
Bilgeee58 Gubbiss01 öyle tabi ki haftalık kontörle gidicem artık doktor en iyisini bilir en iyi şekilde yönlendirir her duyduğuna canını sıkma senin kontroller ne sıklıkta?
Gubbiss01 Bilgeee58 dün gittim haftaya bir daha gidecem işte doktorum 10 günde bir gel diyorda bende haftada bir giderim çünkü korkuyorum 😭😭
Bilgeee58 Gubbiss01 aynen bende hafta da bir gidicem Allah’ın taktiri elimizden geleni yapalım da biz canım benim
Gubbiss01 Bilgeee58 aynen öyle canım senin sancın filan var mı arter mi ven mi sıkıntılıydı senin merak ettim 🤔
Bilgeee58 Onların farkı mı var ben tam bilmiyorum sağ direnç artışı yazıyor en son gidişim de plesanta yavaşlaması da başlamıştı elden bişey gelmiyor malesef doktorum küçük doğar oda benim için çok önemli değil güveniyorum güvenmek istiyorum 🙏
Gubbiss01 Bilgeee58 canım şimdi şu yüzden sordum benim sağ arterde ve aşırı derecede sancı var o bölgede agrı gibi saplanıp çıkıyor agrılar sağ kasıgımda sende var mı merak ettim ondan sordum keşke elimizden bişey gelse ama yok 🤷♀️🤷♀️
Bilgeee58 Gubbiss01 canım arada bir batma oluyor dayanılmayacak gibi değil çok düşünmüyorum düşününce heryerim ağrıyor :)
Gubbiss01 Bilgeee58 işte canım o batma hissi var ya ilerledikçe dayanılmaz bi hal alıyor emin ol sakın kendini yorma yat uzan dinlen iş yapma bak aman diyim sonra benim gibi sıkıntı yaşarsın o ağrı artıyor 😞😞
Bilgeee58 Gubbiss01 doğru söylüyorsun haftamız da ilerledi yavaş yavaş başlar zaten ağrı sızı da sonra doğru geldik karnımız da sağlıklı kaldığı güne şükür 🙏
Gubbiss01 Bilgeee58 aynen canım Birgün birgündür içerde kendi tamamlasın gelişimini o en güzeli inşallah en az 38 e kadar dururlar karnımızda küçük yaramazlar 🤗🤗
Beyzumem Papatya_07 Canım haftan geldiyse eğer bire bir gidip alırsan eğer gününü daha kolay oluyor hemen gün veriyorlar
Papatya_07 Beyzumem yaaa. Ay inşaAllah verirler. 22haftalik olacağım çünkü gittiğim de. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🤗
Gubbiss01 Bilgeee58 gittim canım sadece 50 gram almış nst ye bağladılar doktor şuanlık yapabileceğimiz bişey yok hareketlerini kontrol et dedi sen ne yaptın gittin mi kontrole 🙃🙃